Stad Veurne slaat handen in elkaar met lokale ondernemers voor De Reddy Keukens Arena

Schepen Celine Mouton, Reinhilde De Brabandere, Tom Declerck, Michael Lemenu (Visit Veurne).© MVO
Schepen Celine Mouton, Reinhilde De Brabandere, Tom Declerck, Michael Lemenu (Visit Veurne).© MVO
Myriam Van den Putte
Myriam Van den Putte Journaliste Het Wekelijks Nieuws

Het Veurnse sportpark wordt van 15 juni tot 5 september de ‘place to be’ voor zomerse podiumactiviteiten in de … Reddy Keukens Arena. De keukenbouwer uit de Pannestraat wordt naamsponsor van deze tijdelijke houten arena.

Het filiaal van Reddy Keukens maakt deel uit van een internationale groep, maar heeft een 100 procent Veurns DNA. De zaakvoerders Reinhilde De Brabandere en Tom Declerck en alle medewerkers wonen in Veurne. Met financiële en logistieke steun zorgt Reddy Keukens ervoor dat de zomerarena op een hoog kwalitatief niveau activiteiten kan aanbieden, en dit zowel voor de bezoekers als de organisatoren.

“We spreken voortaan van de Reddy Keukens Arena”, zegt Celine Mouton, schepen van Vrije Tijd. “De zomer lonkt en we staan allemaal in de startblokken om te kunnen genieten van vrienden en plezier. Het is dan ook fantastisch om als stad de ondersteuning te krijgen van 100 procent Veurnse ondernemers in ons zomerverhaal. Ik ben zeker dat we Tom en Reinhilde op vele avonden zullen mogen begroeten, net zoals in het verleden, op al onze activiteiten. Intussen loopt de kalender mooi vol. We zullen deze binnenkort bekendmaken. Maar er zijn nog enkele data vrij, waaronder alle dagen waarop de Rode Duivels in actie komen op het Europees kampioenschap voetbal.”

Organisatoren die in de Reddy Keukens Arena een wedstrijd willen vertonen op groot scherm, kunnen Visit Veurne contacteren via infotoerisme@veurne.be of 058 33 55 31.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.