Road Rock 2021 sluit festivalzomer af op Depart XXL

©Picasa gf
©Picasa gf
Peter Van Herzeele
Peter Van Herzeele Medewerker KW

Het pop- en rockfestival Road Rock is terug van weggeweest. Op 28 augustus sluit Road Rock 2021 de langverwachte festivalzomer af in Depart XXL met The Kids, Equal Idiots, Admiral Freebee, Noémi Wolfs en de drie winnaars van de Rock Rally: Robert., West Coast Caravan en Set Animal.

Na een verplichte coronapauze in 2020 staat de organisatie van Road Rock op scherp om festivalgangers in de watten te leggen met een stevig rockfestival. “The Kids, Equal Idiots, Admiral Freebee en Noémi Wolfs zullen op het evenementenplein Depart XXL het voorbije jaar zonder feestjes en festivals meer dan goed maken. We kijken uit naar een mooi verhaal met deze Belgische rockparels”, zeggen bestuursleden Bart Denauw en Geert Lefevre, die ook ruimte maken voor jong talent.

Het voorprogramma wordt gespeeld door de drie winnaars van de Rock Rally: Robert., West Coast Caravan en Set Animal. Deze jonge bands krijgen de kans om op Road Rock 2021 het beste van zichzelf te geven en worden daarvoor beloond met twee professionele opnames bij North Garden Studios, een professionele opnamestudio uit Kortrijk waar onder andere Balthazar en Tourist LeMC songs opnamen.

Publieksprijs

“Omdat het dit jaar allemaal wat meer mag zijn, reiken we tijdens het festival ook een publieksprijs uit waarmee de publiekslieveling drie professionele opnames wint”, aldus Geert. Road Rock 2021 vindt plaats op 28 augustus op Depart XXL, het coronaproof evenementenplein in hartje Kortrijk. Koop nu je ticket via ticketmaster.be of roadrock.be . Tickets kosten 27,50 euro. “De opbrengst van de ticketverkoop gaat integraal naar Youth For Music, een organisatie die kansarme kinderen de kans geeft om een muziekinstrument aan te leren.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier