Ostend Beach gaat deze zomer voor driemaal 7.500 bezoekers

Stefaan Van Volcem
Stefaan Van Volcem Freelance journalist KW

De organisatoren van dit dancefestival laten weten dat ze geen rekening hoeven te houden met een begrenzing van het aantal toeschouwers op hun zandstrook bij de zee.

Het was al langer bekend dat Ostend Beach op vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 augustus plaats zal vinden. De initiatiefnemers zetten opnieuw in op een beach boutique met drie verschillende podia per dag met nationale en internationale dance-acts en dj’s. “We zullen een waaier aan stijlen programmeren met zowel gevestigde waarden als opkomende dj’s”, luidt het bij de organisatoren. “Elke festivaldag krijgt ook zijn eigen identiteit.”

Het gaat om urban op vrijdag, clubmuziek op zaterdag en dance-classics op zondag. De line-up van Ostend Beach zou binnenkort bekendgemaakt worden.

Covid-19-maatregelen

Vraag is aan welke Covid-19-maatregelen bezoekers zich zullen moeten houden? “Dance-liefhebbers die ons festival willen bijwonen, zullen moeten kunnen voorleggen dat ze twee weken voor ons gebeuren gevaccineerd werden”, klinkt het. “Ook een negatieve PCR-test die uiterlijk 72 uur voor een festivaldag werd afgenomen, komt in aanmerking, net als een snelle antigeentest.”

(SVV)

Meer info : www.ostendbeach.be

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.