Nooit eerder zoveel acts op Ostend Beach

Stefaan Van Volcem
Stefaan Van Volcem Freelance journalist KW

Nog 64 nachten slapen – of één keer heel erg lang – en je kan op het strand van de Stad aan Zee opnieuw dansen op beats, beats en nog eens beats.

De organisatoren van Ostend Beach zijn klaar met hun huiswerk en daar hebben ze flink wat tijd in gestoken. Ze boekten een recordaantal acts. In totaal meer dan honderd, waarvan er ten opzichte van de vorige editie zeventig nieuwe bij zijn.

Martin Solveig, DJ Ghost, Kevin De Vries, Marco Bailey, Mattn, Rebekah, Undercatt, Yves Deruytter en Yves V schuiven de initiatiefnemers naar voren als bekendste dj’s die op vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 augustus hun opwachting zullen maken. Er zijn niet alleen platenruiters, maar ook live-acts van Bryan MG, Cham featuring Juic3, Josylvio, Back to our House en Push alias Mike Dierickx. Met zijn dance-klassieker ‘Universal Nation’ voert de naar New York verkaste Vlaming al jaren The Greatest Switch top 100 van Studio Brussel aan.

Covid Safe Ticket

Tickets voor de Urban Friday kosten 29 euro. Als je er op de Clubbing Saturday bij wil zijn, dien je 49 euro neer te tellen. Voor de afsluitende Classic Sunday bedraagt de toegangsprijs 39 euro. Een combiticket voor de drie dagen heb je voor 79 euro. In de vier gevallen komen er 0,87 euro servicekosten bij. Er zijn ook vip-entreebewijzen en hiervoor moet je vanzelfsprekend dieper in je geldbuidel tasten.

Per festivaldag kunnen 7.500 dance-liefhebbers komen feesten. Aan de hand van een Covid Safe Ticket gaat iedereen moeten kunnen bewijzen dat hij of zij de beentjes coronaproof zal uitslaan.

https://www.ostendbeach.be/

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier