Na sabbatjaar opnieuw Minirock in Gits

De organisatie van Minirock ziet het dit jaar opnieuw helemaal zitten. Op de foto zien we bovenaan vlnr: Tom Supeene, Pieter Samyn, Arne Devos, Koen Tytgat. Onderaan zien we v.l.n.r.: Rozemarijn Lippens, Nicke Schotte, Nele Vandermeersch en Jana Bouttelisier. © EVG
Redactie KW

Op zaterdag 9 oktober opent de sporthal van Dominiek Savio opnieuw de deuren voor de zeventiende editie van Minirock. Na een sabbatjaar door corona kijken heel wat mensen ernaar uit om eens goed te rocken.

De deuren van het eendaags rockfestival gaan open om 17.30 uur. Het is toegankelijk voor iedereen. “Minirock is mede ontstaan voor en door mensen met een beperking. We willen iedereen de kans geven om een rockconcert bij te wonen. De volledige locatie: het terrein, de sporthal en de sanitaire voorzieningen zijn volledig rolstoeltoegankelijk”, legt Tom Supeene uit, die lid van het organiserende team is.

“Voorgaande edities waren erg succesvol dus we doen ons uiterste best om er opnieuw een schitterende editie van te maken. We zijn dan ook fier op onze affiche waar onder andere We Sir, Eyes of Stone, Crooked Steps en Rock Stovrie aanwezig zijn. Headliner van die avond is de band Equal Idiots. DJ Master of the Plaster is onze deejay die ervoor zorgt dat we ook van muziek kunnen genieten tussen de optredens door en achteraf zorgt hij voor een stevige afterparty”, gaat Tom verder.

Bestel je tickets

“Zoals je op onze site en op de affiche kunt zien, zijn er enorm veel sponsors van Gits en daarbuiten die ons event steunen. Zonder hen zou het moeilijk zijn om dit te organiseren dus we zijn hen enorm dankbaar”, legt Tom uit. De tickets gaan snel de deur uit, maar online bestellen kan nog altijd via de site www.minirock-gits.be en kosten 10 euro. De toegang is enkel mogelijk bij vertoon van het Covid Safe Ticket.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier