Na drie opeenvolgende jaren komt de Proximus Pop-Up Arena niet meer terug naar Middelkerke

© BELGA
Peter Germonprez
Peter Germonprez Medewerker KW

In 2021 sloot het gemeentebestuur een concessie af met Be.at, de uitbater van de Proximus Pop-Up Arena. Die concessie liep voor drie zomers. Die overeenkomst is nu afgelopen en wordt niet meer vernieuwd.

Het gemeentebestuur wil Silt volop in de markt zetten als ‘all year’ evenementenlocatie en biedt tijdens een muzikale zomer opnieuw 8 opnamedagen van Tien Om Te Zien in Westende aan. Ook Joe Summer en enkele kleinere muziekevents zoals de Apéro Sundays en Parkies op de evenementenkalender zorgen voor voldoende muzikaal aanbod in Middelkerke.

Jean-Marie Dedecker blikt tevreden terug op de samenwerking met de Proximus Pop-Up Arena. “Voor alle duidelijkheid: onze samenwerking is in de beste verstandhouding gestopt. Van in het begin hadden we een overeenkomst voor drie jaar besproken, zodat wij aansluitend een gelijkaardig entertainmentprogramma in Silt konden aanbieden. Dat lukt aardig, want de eventkalender in ons nieuw casinoproject zit stampvol. In de zomer mikken we vooral op outdoor events zoals Tien Om Te Zien, het Olympic Festival en de klassiekers op onze kalender. Wij zijn tevreden met het parcours dat we met de Proximus Pop-Up Arena hebben afgelegd. Dankzij de Proximus Pop-Up Arena stelde Middelkerke als één van de weinige gemeenten middenin de coronacrisis een volwaardig zomeraanbod samen.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier