https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Langemarkse Chiro pakt uit met Zwinnemarktfeesten

Op de foto zien we de hoofdleid(ers van beide Chiro-afdelingen met v.l.n.r.: Tibo Seys, Jarne Dewyse, Eva Ameye en Astrid Verkinderen. (foto RB) © Robert Barthier
Redactie KW

Traditiegetrouw opent de kermis van Langemark vanavond met de avondmarkt. En al even traditiegetrouw tekenen ook de Langemarkse Chiro-afdelingen Lange Jo en Ixagodo daarop present.

“Vroeger hadden we allebei onze afzonderlijke stand op de avondmarkt, maar nu pakken we uit met een nieuw concept”, vertellen de hoofdleiders van beide Chiro-afdelingen. “We palmen daarvoor meteen het hele Zwinnemarktje in en hebben ons evenement dan ook de Zwinnemarktfeesten genoemd.”

“Ambiance is er gegarandeerd met sfeerlampen en feestmuziek. Naast allerhande dranken zijn er ook lekkere braadworsten te koop. En we pakken ook uit met verschillende happy hours. Zo is er van 17 tot 18 uur pils te koop aan 1 euro, van 20 tot 21 uur krijg je per vijf shotjes een zesde shotje gratis en tussen 22 en 23 uur kunnen er cocktails gedronken worden aan 3 euro.”

(RB)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.