Kamping Kitsch organiseert exclusieve VIP-Party op vrijdag: “We nodigen 69 mensen uit de entertainmentindustrie uit”

De Pre-Party voor Kamping Kitsch gaat op vrijdag door. © gf
Redactie KW

Op vrijdag 18 augustus organiseert Kamping Kitsch een exclusieve VIP-Party, op een geheime locatie op zo’n tien minuten van het festivalterrein. Zo’n 69 mensen kregen op donderdagnacht, klokslag 12 uur, een sms met een uitnodiging waarop locatie en tijdstip vermeld stond. “Wie niet werd uitgenodigd, komt er niet in.”

Op zaterdag 19 augustus gaat het festival Kamping Kitsch door op de terreinen van de Lange Munte in Kortrijk. Daar verwacht de organisatie zo’n 25.000 bezoekers. Er staat onder meer een Belgisch Kampioenschap Dildowerpen op het programma van het ‘marginaalste feest van Vlaanderen’.

“Het gebeuren is niet officieel, omdat het wat stouter mag zijn” – Mister C

Voor 69 mensen start Kamping Kitsch evenwel een dagje vroeger. Zij kregen donderdagnacht, klokslag 12 uur, een uitnodiging voor een gratis en exclusieve VIP-pre-party door. “Dat feestje gaat door op een geheime locatie, op zo’n tien minuten van het festivalterrein”, zegt de ‘West-Vlaamse Mister C’, die naar eigen zeggen deel uitmaakt van het meubilair op Kamping Kitsch.

Geen plus-ones

“Het gebeuren is niet officieel, omdat het wat stouter mag zijn. De genodigden komen vooral uit de entertainmentindustrie. Enkel zij die een smsje kregen, worden toegelaten. Er zal beveiliging aanwezig zijn die daar op zal letten. Mensen die gewoon komen opdagen, komen er niet in. ‘Plus-ones’ trouwens ook niet.”

Op de poolparty zal ook Hott, de intieme partner van Kamping Kitsch en fabrikant van plezierverschaffers, aanwezig zijn. Zij zullen de aanwezigen opwarmen voor het BK dildowerpen dat op zaterdag plaatsvindt. Na het feest krijgt iedereen een goodiebag mee naar huis.

(JS)

Lees meer over:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier