Fietsen en genieten op de 20ste Keikoppen Smultocht in Poperinge

Op de foto: eerste rij van L naar R: Klaas Fonteyne, Stefaan Derycke, Bernie Verhee, Hugo Tryssesoone en Dirk Rosseel.Tweede rij van L naar R: Dries Derycke, Dries Goethals, Stefan Vandromme, Michiel Derycke, Patrick Rosseel, Bart Boeraeve, Luc Lobeau, Proost E.H. Luc Deschodt en Gery Boeraeve. © RVL
Redactie KW

Op zondag 23 juli richt de Landelijke Gilde en de KVLV voor de 20ste keer een mooie gezinsvriendelijke fietstocht van ongeveer 30 km in.

Doorheen een prachtig landschap worden vijf stopplaatsen aangedaan, waar een aperitief, soep, een barbecue, een ijsje en tenslotte koffie met gebak, kan genuttigd worden. De prijs bedraagt 28 euro voor een volwassene en 12 euro voor een kind.

Inschrijven is noodzakelijk voor 19 juli. Nadien komt de prijs op 33 euro en 16 euro. De fietstocht vertrekt tussen 10.30 uur en 13 uur op de Schipvaarthoeve.

Kaarten zijn te verkrijgen bij alle bestuursleden. Meer info bij Berny Verhee 0479/945832 of berny.verhee@kbc.be. Inschrijven via overschrijving op rekeningnummer BE87 7480 0829 2694 met vermelding keikoppensmultocht Poperinge en het aantal personen.

(RVL)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier