Festival Dranouter zet maximaal in op kinderanimatie met de aankondiging van onder meer Kapitein Winokio

Kapitein Winokio komt op zondag 4 augustus naar Festival Dranouter. © Chris Stessens
Anton Peene Reporter

Al jarenlang is Festival Dranouter één van de meest gezinsvriendelijke festivals van het land. Met Suzanne Vega, Brihang, Spinvis, Danny Vera en Froukje bekoort de line-up jong & oud(er). Nu krijgt ook de KIDS line-up vorm, met de razend populaire Kapitein Winokio, de sprookjesachtige muziekvoorstelling ‘Pipa Polo’, de fantasierijke dans-en-zangshow ‘Ik en den Theo’ en de kinderfuiven van Bonkie Bonkie Soundsystem.

Verder is er nog een instrumentenatelier, de Babybar, het Berenbad, speeltoestellen als Playscape, fanfares… “En er komt nog moois aan. Ga je voor de full experience, kies dan voor de Stille Camping Zone – aka de ‘gezinscamping’”, zegt de organisatie. “Met dit programma is Festival Dranouter weer het meest kindvriendelijke festival van het land. Wie z’n kroost op jonge leeftijd al wil laten proeven van de festivalmicrobe, moet dus zeker op Festival Dranouter zijn.”

KIDS Ticket

“Vergeet je KIDS Ticket (5 euro) niet aan te kopen, want zo kan je met je gezin vlotjes op het festival via de nieuwe gezinsingang én ben je zeker van je plekje op het festival dat meermaals het bordje “uitverkocht” mocht uithangen.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier