Circus Barones brengt gloednieuwe voorstelling

De tenten van Circus Barones staan opgesteld aan de Albertzaal. © JM
Redactie KW

Door de versoepelingen van de veiligheidsmaatregelen omtrent de coronacrisis zijn circusvoorstellingen weer toegelaten. De eerste voorstellingen van een Belgisch circus vinden plaats in Ardooie.

Drie maanden was er in Vlaanderen geen circusplezier te beleven. Maar nu het weer mag onder veilige omstandigheden slaat Circus Barones haar tenten weer op. Ze brengen de eerste voorstellingen van een circus in ons land.

Nicole van Circus Barones: “Het waren vreemde tijden in circusmiddens. Onze job is amusement brengen voor jong en oud en plotseling mocht dit niet meer. Maar we hebben die tijd niet in onze luie zetel doorgebracht. Samen met onze voltallige circus cast hebben we gewerkt aan een gloednieuwe show om zo in de postcoronatijd opnieuw ons ding te doen. En we zijn fier om deze show te kunnen brengen in Ardooie.”

Circus Barones is een Vlaamse onderneming die al twintig jaar rondtrekt van dorp naar dorp met circusplezier. Nu pakken ze uit met ‘The greatest show’, een productie die in coronatijd geboren werd en nu in première gaat. “Het is een wervelend spektakel geworden waarbij Ringmaster Patatje je doorheen het hele showgebeuren loodst op zijn humoristische manier.”

En Patatje mag een internationale cast met artiesten aankondigen. “Er is acrobatie, er zijn dressuuracts, de clown is onafscheidelijk verbonden met het circus en het geheel wordt omkaderd door een mooie choreografie met dans en muziek. En nu genieten maar”, gaat Nicole verder.

De circustent is opgesteld aan de Albertzaal in Ardooie. De tent werd veilig ingericht volgens de voorschriften van de overheid.

Er worden vijf voorstellingen gebracht op donderdag 9, vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 juli. Omdat er slechts 160 plaatsen zijn per voorstelling is reserveren aanbevolen via de website www.circusbarones.com.

(JM)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten