Van 7 t.e.m. 15 september is er weer filmfestival in Oostende en dit jaar is acteur Matteo Simoni (onder meer bekend uit Marine en Callboys) master van dienst. In een filmpje op Cinévox geeft hij wat duiding over zijn band met Oostende. Hij viel er een jaar of tien geleden in de prijzen tijdens Theater aan Zee, met het gezelschap FC Bergman.

In hetzelfde filmpje demonstreert de acteur ook dat hij - als Limburger - het West-Vlaams onder de knie heeft. Of hij een aanvaardbare versie van ons dialect spreekt, daarover mogen jullie zelf oordelen:

Van 7 t.e.m. 15 september is er weer filmfestival in Oostende en dit jaar is acteur Matteo Simoni (onder meer bekend uit Marine en Callboys) master van dienst. In een filmpje op Cinévox geeft hij wat duiding over zijn band met Oostende. Hij viel er een jaar of tien geleden in de prijzen tijdens Theater aan Zee, met het gezelschap FC Bergman.In hetzelfde filmpje demonstreert de acteur ook dat hij - als Limburger - het West-Vlaams onder de knie heeft. Of hij een aanvaardbare versie van ons dialect spreekt, daarover mogen jullie zelf oordelen: