Och waerek moar mjir rock & roll moa de smetvrjis zit te diep in minnen bol.

Smetvrees. We hebben er allemaal wat last van deze dagen. Flip Kowlier schreef het in 2004 al van zich af in Smetvrjis. Supergrappige tekst en een catchy refreintje. Meer was er niet nodig voor een plaatsje in onze Playlist van de Lach. Want net als vorige week stelde onze redactie een playlist samen op Spotify. Het centrale thema is deze keer niet hoop, wel humor.

Liederen dus die je spontaan op een glimlach of slappe lach trakteren zoals de hilarische live-versie van Elvis' Are You Lonesome Tonight. Geniet even mee.

Och waerek moar mjir rock & roll moa de smetvrjis zit te diep in minnen bol. Smetvrees. We hebben er allemaal wat last van deze dagen. Flip Kowlier schreef het in 2004 al van zich af in Smetvrjis. Supergrappige tekst en een catchy refreintje. Meer was er niet nodig voor een plaatsje in onze Playlist van de Lach. Want net als vorige week stelde onze redactie een playlist samen op Spotify. Het centrale thema is deze keer niet hoop, wel humor. Liederen dus die je spontaan op een glimlach of slappe lach trakteren zoals de hilarische live-versie van Elvis' Are You Lonesome Tonight. Geniet even mee.