Geen krant zonder soundtrack: leve de jeugd!

Helden, doeners, werkers, dromers, humoristen… We hebben al heel wat muzieklijstjes op jullie losgelaten en deze week is dat niet anders: leve de jeugd.

Onze krant van vrijdag 24 april staat in het teken van de jongeren. Hoe ervaren zij de coronacrisis? En kan je wel opgroeien in een kot? En de vele jeugdverenigingen in onze provincie? Hoe pakken zij de crisis aan? Je leest het allemaal in onze krant.

Maar geen KW zonder soundtrack in deze coronatijden. Dat weet je ondertussen wel. Op Spotify lossen we wekelijks een playlist. Jeugd dus. “De moeilijkheid met de jeugd van tegenwoordig is dat je er niet meer bij hoort,” mijmerde Salvador Dali ooit.

En toch vroegen we onze redactieleden -een frisse bende twintigers tot zestigers- om hun favoriete liedjes rond ‘jeugd’ door te spelen. Het is een aardige mix geworden van oude krakers als Bob Dylan tot het Vlaamse, jonge geweld van Equal Idiots. Geniet even mee…

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De andere speellijsten vind je op www.kw.be/playlist. Heb je suggesties om de lijsten aan te vullen? Speel die gerust door op warm@kw.be.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.