Dromen zijn universeel, tijdloos en grenzeloos. Iedereen droomt. Van grote en kleine dingen. Van boeken schrijven, het rustiger aandoen, vrij zijn of toch eindelijk die grote sprong wagen... Of je nu in het theater, voor de klas of achter de kookpotten staat of stond. Maar wat gebeurt er met die dromen als een pandemie ons verplicht om de pauzeknop in te drukken? Veranderen die drastisch of helemaal niet? Wij vroegen het aan elf dromers. West-Vlamingen en niet-West-Vlamingen. Bekende en minder bekende mensen. Mannen en vrouwen. Jonge mensen en minder jonge mensen.

De Krant van West-Vlaanderen deed ook een exclusieve enquête bij alle West-Vlaamse burgemeesters. Wat blijkt? Elke gemeente pakt de crisis anders aan. Een analyse met de meest opmerkelijke maatregelen, vind je in onze provinciale krant. In de lokale krant vind je per gemeente ook de resultaten van ons onderzoek.

Het KW-pakket staat dus weer garant voor een hoop lees-, maar ook speelplezier: we zorgen opnieuw voor een extra puzzelkrant van 8 pagina's.

KW ligt vanaf vrijdag 17 april bij de krantenverdeler en in de supermarkt. Als je onze krant gaat halen, respecteer dan graag alle richtlijnen van de overheid. Met dank en hou jullie gezond.

Wil je het huis niet verlaten maar vrijdag toch onze krant lezen? Dan kan dat digitaal op je PC, laptop, tablet én smartphone via onze digitale krant op www.kw.be of download de app 'De Krant van West-Vlaanderen' via de App Store of de Play Store.

Dromen zijn universeel, tijdloos en grenzeloos. Iedereen droomt. Van grote en kleine dingen. Van boeken schrijven, het rustiger aandoen, vrij zijn of toch eindelijk die grote sprong wagen... Of je nu in het theater, voor de klas of achter de kookpotten staat of stond. Maar wat gebeurt er met die dromen als een pandemie ons verplicht om de pauzeknop in te drukken? Veranderen die drastisch of helemaal niet? Wij vroegen het aan elf dromers. West-Vlamingen en niet-West-Vlamingen. Bekende en minder bekende mensen. Mannen en vrouwen. Jonge mensen en minder jonge mensen.De Krant van West-Vlaanderen deed ook een exclusieve enquête bij alle West-Vlaamse burgemeesters. Wat blijkt? Elke gemeente pakt de crisis anders aan. Een analyse met de meest opmerkelijke maatregelen, vind je in onze provinciale krant. In de lokale krant vind je per gemeente ook de resultaten van ons onderzoek.Het KW-pakket staat dus weer garant voor een hoop lees-, maar ook speelplezier: we zorgen opnieuw voor een extra puzzelkrant van 8 pagina's.