Vier nieuwe elektrische voertuigen voor politiezone Mira

Lode Vancauwenberghe, de afgevaardigde van Automotive Waregem, overhandigt de sleutels aan de verantwoordelijke van politiezone Mira. © (Foto LOO)
Redactie KW

De vier wijkinspecteurs van Anzegem, Zwevegem, Spiere-Helkijn en Waregem rijden voortaan met een gloednieuwe Peugeot E2008 rond.

“De politiezone Mira zet in op kwaliteit, probeert steeds te innoveren en staat garant voor een moderne en persoonsgerichte bedrijfsvoering waarin de noden van de burger en de maatschappij centraal staan. Ze faciliteert modern politiewerk en investeerde in een modern politiehuis waarin alle faciliteiten aanwezig zijn”, klinkt het.

Vrijdagmorgen werden door vier wijkinspecteurs, Anzegem, Zwevegem, Spiere-Helkijn en Waregem een gloednieuwe Peugeot E2008 afgehaald. “We investeren niet alleen in persoonsgerichte bedrijfsvoering maar ook in een milieuvriendelijk wagenpark.”

Vrijdagavond, bij de officiële opening van het nieuw kantoor in de Kalhoevestraat door burgemeester Kurt Vanryckeghem kunnen de genodigden de nieuwe voertuigen bekijken.

Lees meer over:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier