https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Man in kritieke toestand na aanval met kapotte fles in Menen

De bewuste bushalte. © MPM
Redactie KW

In Menen draaide een vechtpartij woensdagavond dramatisch uit. Een man kreeg een kapotte fles in de nek en verkeert ondertussen nog steeds in kritieke toestand.

Het slachtoffer, een 34-jarige man uit Kortrijk, raakte iets voor middernacht betrokken in een woordenwisseling met een andere man. Aan het rondpunt, gelegen tussen het ziekenhuis en CC De Steiger, kwam het tot een handgemeen, waarbij het slachtoffer een fles in de nek kreeg. Hevig bloedend kon hij zelf nog naar het ziekenhuis strompelen, waar hij meteen de eerste zorgen toegediend kreeg. De bloedsporen, duidelijk zichtbaar op straat, vormen een stille en grimmige getuige van het voorval. De man was geraakt aan de halsslagader, maar werd wel succesvol geopereerd.

Het slachtoffer kon nog een korte verklaring afleggen, alvorens hij naar het operatiekwartier werd gebracht. Het parket stuurde een onderzoeksrechter ter plaatse, die meteen een gerechtelijk onderzoek startte.

De bloedsporen zijn nog duidelijk zichtbaar.
De bloedsporen zijn nog duidelijk zichtbaar.© MPM

Vincent Remy, woordvoerder voor het parket Kortrijk, is karig met woorden. “Vanuit het parket, in het belang van het onderzoek, werd besloten niet te communiceren over de zaak“, klinkt het. “Ik kan jullie wel mededelen dat we nog in het duister tasten over zowel de dader als het motief van de steekpartij. De verklaringen van het slachtoffer waren niet van dien aard dat ze ons verder hebben geholpen. We zoeken nog met man en macht naar de dader. Het slachtoffer werd geopereerd aan de hals, maar verkeert nog steeds in kritieke toestand.”

(CLL)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten