Vrouw uit Koksijde niet gestraft nadat ze man tijdens ruzie in teelballen trapt

© iStock
Redactie KW

Een vrouw uit Koksijde stond bij de strafrechter in Veurne terecht wegens partnergeweld tegen haar ex-vriend. Tijdens een ruzie sloeg ze hem meermaals en schopte ze hem hard in zijn teelballen. De vrouw kreeg de gunst van de opschorting en dus geen straf. Ze moet hem wel 450 euro schadevergoeding betalen.

De feiten dateren van Nieuwjaar dit jaar. De vrouw uit Koksijde verblijft al meer dan 10 jaar in België en is intussen genaturaliseerd. Op vakantie leerde ze M. kennen, die haar volgde naar België en met wie A.D. sinds een jaar een relatie heeft. Op 1 januari liep het thuis echter uit de hand.

Alles gefilmd

“Ze had op de GSM van M. een filmpje gevonden waarop hij stond te dansen met de buurvrouw”, sprak de advocaat van M. “Daarop werd ze woedend, deelde hem een reeks klappen uit en stampte hem hard in de teelballen. Vervolgens nam ze een mes en sneed er zichzelf mee, wellicht om nadien de schuld bij M. te kunnen leggen. Maar hij was gelukkig op dat moment net alles beginnen filmen en ook de buurman was getuige.”

Contactverbod

De man kreeg een schadevergoeding van 450 euro. Het koppel is intussen uiteen en de vrouw moet zich nu ook aan een contactverbod met hem houden. (JH)

Lees meer over:

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.