Naar verwachting zou het Hof van Cassatie binnen enkele maanden uitspraak doen in het moederdossier, waarna het nieuwe dossier kan worden behandeld.

De nieuwe advocaat van Lagrou, Thomas Gillis, vroeg uitstel aan de strafrechter. "Het moederdossier, over de drugsplantage, zit in cassatieberoep", aldus Gillis. "Dit dossier is daar sterk mee verbonden. Het lijkt me dus aangewezen te wachten op een beslissing in Cassatie. Die zou er in februari of maart al kunnen zijn. Ik denk dat de rechter in Gent (Hof van Beroep, nvdr.) een grote fout heeft gemaakt. Het is dus wel degelijk relevant om de beslissing van het Hof van Cassatie af te wachten."

De zaak wordt voortgezet op 26 januari. Vermoedelijk is er dan een datum voor de beslissing in Cassatie en kan op basis daarvan een pleitdatum worden vastgelegd.

(HV/BELGA)

Naar verwachting zou het Hof van Cassatie binnen enkele maanden uitspraak doen in het moederdossier, waarna het nieuwe dossier kan worden behandeld.De nieuwe advocaat van Lagrou, Thomas Gillis, vroeg uitstel aan de strafrechter. "Het moederdossier, over de drugsplantage, zit in cassatieberoep", aldus Gillis. "Dit dossier is daar sterk mee verbonden. Het lijkt me dus aangewezen te wachten op een beslissing in Cassatie. Die zou er in februari of maart al kunnen zijn. Ik denk dat de rechter in Gent (Hof van Beroep, nvdr.) een grote fout heeft gemaakt. Het is dus wel degelijk relevant om de beslissing van het Hof van Cassatie af te wachten."De zaak wordt voortgezet op 26 januari. Vermoedelijk is er dan een datum voor de beslissing in Cassatie en kan op basis daarvan een pleitdatum worden vastgelegd.(HV/BELGA)