https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Jongeman pleegt diefstal met geweld in Carrefour Express

© gf
© gf
Redactie KW

In de Carrefour Express in de Leopold II-laan in Oostduinkerke vond maandagmorgen een diefstal met geweld plaats. Een kassierster kreeg een duw toen ze een dief staande wilde houden.

Volgens de politie Westkust bood een onbekende jongeman een brood aan bij de kassa ter betaling, rond 8.15 uur in de morgen. De kassierster zag echter hoe hij een plastic zak bij zich had met nog goederen uit de winkel. Toen de vrouw vroeg om de inhoud van de zak te tonen, greep de jongeman het brood en zette hij het op een lopen. De kassierster liep hem achterna en greep hem bij de arm toen hij met de fiets wou wegrijden. Ze kreeg echter een duw en de dief fietste weg.

Camerabeelden beschikbaar

“We worden geregeld geconfronteerd met diefstal en vinden dan ook vaak lege verpakkingen in de winkel. Het personeel is daarom alert geworden en onze kassierster wou een nieuwe diefstal voorkomen. Het was moedig dat ze de jongeman staande probeerde te houden, maar ze kreeg een duw”, zegt de zaakvoerster van de Carrefour Express. “Ik heb meteen de politie gebeld en ben ervan overtuigd dat ze de dief snel zullen vinden. Er zijn dan ook camerabeelden beschikbaar. Hopelijk moeten we dit niet te vaak meer meemaken”, zucht ze. De buit is momenteel onbekend. (BB)

Lees meer over:

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.