Achtervolging vanuit Brussel eindigt met ongeval op E17 in Kruishoutem

Redactie KW

Op de E17 in het Oost-Vlaamse Kruishoutem is maandagmorgen een auto met een politiewagen gebotst, waarbij drie van de vier inzittenden van de auto lichtgewond raakten. De botsing kwam er na een achtervolging van Brussel over Gent tot op de E17, meldt de wegpolitie.

De auto met Duitse nummerplaat werd maandagmorgen in het centrum van Brussel opgemerkt door de politie na een verkeersovertreding. De bestuurder van de wagen weigerde te stoppen en vluchtte naar de E40. De politie van Brussel zette de achtervolging in en kreeg bijstand van andere ploegen.

De personenwagen reed via Gent de E17 op richting Kortrijk en de Franse grens. Het ging om een wagen met Duitse nummerplaat, met daarin twee mannen en twee vrouwen met de Franse nationaliteit. Ter hoogte van Kruishoutem botste de auto met een politiewagen, maar het is niet duidelijk of het voertuig werd klemgereden. Drie van de vier inzittenden raakten lichtgewond. In de politiewagen raakte niemand gewond. De rijbaan richting Kortrijk is intussen opnieuw vrijgemaakt.

(BELGA)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.