Tijdens de derde editie van het Kustschlagerfestival in het Plopsa Theater in De Panne mocht Frank Galan uit het verre Hasselt de shownamiddag openen, nadat hij op een stijlvolle manier werd aangekondigd door presentatrice Ilse Chamon uit Koksijde. Keurig uitgedost - zoals gewoonlijk - stapte Frank het podium op. Hij begon met Blue Spanish Eyes, gevolgd door Just Say Hella en Amor, Amor, Amor. En dan kwam hét nieuws.

"Mijn vrouw zegt : Frank, jij moet niet enkel zingen voor de vrouwen, maar ook voor de mannen. En dat ga ik nu eens doen. Speciaal voor de mannen zing ik Gigi l'Amoroso." Frank kreeg een warm en welgemeend applaus van de vele mannen die in de zaal present waren. Na dit nummer vervolgde hij met Keep on Smiling, het wondermooie Delilah, zijn huidige single Paloma, Una Palomo, Zolang je lacht, zolang je leeft, My Way, Pour un Flirt avec Toi, Welcome to my World, To All the Girls I've Loved Before om dan af te sluiten met Hemelsblauw. Het publiek had er enorm van genoten en bedankte Frank met een oprecht warm applaus. (PADI & Daniël)

Tijdens de derde editie van het Kustschlagerfestival in het Plopsa Theater in De Panne mocht Frank Galan uit het verre Hasselt de shownamiddag openen, nadat hij op een stijlvolle manier werd aangekondigd door presentatrice Ilse Chamon uit Koksijde. Keurig uitgedost - zoals gewoonlijk - stapte Frank het podium op. Hij begon met Blue Spanish Eyes, gevolgd door Just Say Hella en Amor, Amor, Amor. En dan kwam hét nieuws. "Mijn vrouw zegt : Frank, jij moet niet enkel zingen voor de vrouwen, maar ook voor de mannen. En dat ga ik nu eens doen. Speciaal voor de mannen zing ik Gigi l'Amoroso." Frank kreeg een warm en welgemeend applaus van de vele mannen die in de zaal present waren. Na dit nummer vervolgde hij met Keep on Smiling, het wondermooie Delilah, zijn huidige single Paloma, Una Palomo, Zolang je lacht, zolang je leeft, My Way, Pour un Flirt avec Toi, Welcome to my World, To All the Girls I've Loved Before om dan af te sluiten met Hemelsblauw. Het publiek had er enorm van genoten en bedankte Frank met een oprecht warm applaus. (PADI & Daniël)