Voor Willy en Sofie Moeyaert-Vandenbroucke uit Beernem is 2020 ook niet hun allermooiste jaar. In één jaar organiseren ze altijd tientallen grootse en kleine shows op diverse locaties in vooral West-Vlaanderen. Van Rob de Nijs in Kursaal Oostende tot Salvatore Adamo in Concertgebouw Brugge. Van Christoff in De Spil in Roeselare tot zelfs André Hazes in Versluys Dôme in Oostende, samen met Concerten aan Zee... Willy en Sofie zijn altijd in de weer. In al die jaren bouwden ze al een gigantisch bestand uit aan namen van bezoekers, die ze telkens via hun prachtige brochures laten weten welke shows op welke momenten er worden voorgesteld. Dit jaar is het echter door corona een ramp. De shows van maart, april, mei, juni, juli werden al allemaal verplaatst, omdat Willy en Sofie altijd méér dan 200 mensen mogen verwelkomen op hun events. Hun afgewerkte producties kosten immers geld en dus moeten die zalen altijd praktisch volledig vol zitten willen ze niet in de rode cijfers geraken. Momenteel is ConcertEvents ook al bezig om de shows in september te verplaatsen naar andere data, want zo te zien zal de Nationale Veiligheidsraad in september zeker en vast het licht nog niet op groen zetten om bijvoorbeeld 1.000 of 2.000 mensen in één of andere West-Vlaamse zaal te laten plaatsnemen.

Op 28 augustus staat Lindsay op de ConcertEvents-affiche., PADI/Jens
Op 28 augustus staat Lindsay op de ConcertEvents-affiche. © PADI/Jens

Om moedeloos ervan te worden, maar Willy en Sofie laten de schouders niet hangen en proberen in augustus toch een succesvol muzikaal spektakel op poten te zetten. Op het evenementenplein van CC De Kleine Beer in Beernem kan je een parasol aankopen voor vier, vijf, zes, zeven of acht personen (verplichte reservatie). In je eigen bubbel kan je dan genieten van een optreden. Wie komt er allemaal langs ? Op zondag 2 augustus staan Steve Tielens, Michael Lanzo en Filip D'haeze geprogrammeerd. Prijs : 15 euro per ticket. Op dinsdag 4 augustus komt Stan Van Samang langs met zijn programma 'Stan zingt'. Prijs : 20 euro per ticket. Op woensdag 5 augustus kan je genieten van de muziek van David Vandyck 'Akoestisch'. Toegang : 20 euro per ticket. Op woensdag 12 augustus staat Mama's Jasje 'Unplugged' op de affiche. Prijs : 20 euro per ticket. Eén dag later komt Gene Thomas langs met zijn akoestisch programma. Toegang : 18 euro per ticket. Op vrijdag 14 augustus kan je genieten van de muziek van Steve Tielens, Eveline Cannoot en Celine Hermans. Prijs : 15 euro per ticket. Op vrijdag 28 augustus wordt de reeks afgesloten met een optreden van Lindsay. Prijs : 12,5 euro per ticket. Naast de optredens kan je onder je eigen parasol genieten van de Summerbar met drinks en bites en dit tijdens de week van 16 tot 22 uur, op zondag van 13 tot 22 uur. (PADI)

Tickets kan je vanaf maandag 13 juli om 14 uur bestellen op 0479 31 84 55 - www.concertevents.be.

Voor Willy en Sofie Moeyaert-Vandenbroucke uit Beernem is 2020 ook niet hun allermooiste jaar. In één jaar organiseren ze altijd tientallen grootse en kleine shows op diverse locaties in vooral West-Vlaanderen. Van Rob de Nijs in Kursaal Oostende tot Salvatore Adamo in Concertgebouw Brugge. Van Christoff in De Spil in Roeselare tot zelfs André Hazes in Versluys Dôme in Oostende, samen met Concerten aan Zee... Willy en Sofie zijn altijd in de weer. In al die jaren bouwden ze al een gigantisch bestand uit aan namen van bezoekers, die ze telkens via hun prachtige brochures laten weten welke shows op welke momenten er worden voorgesteld. Dit jaar is het echter door corona een ramp. De shows van maart, april, mei, juni, juli werden al allemaal verplaatst, omdat Willy en Sofie altijd méér dan 200 mensen mogen verwelkomen op hun events. Hun afgewerkte producties kosten immers geld en dus moeten die zalen altijd praktisch volledig vol zitten willen ze niet in de rode cijfers geraken. Momenteel is ConcertEvents ook al bezig om de shows in september te verplaatsen naar andere data, want zo te zien zal de Nationale Veiligheidsraad in september zeker en vast het licht nog niet op groen zetten om bijvoorbeeld 1.000 of 2.000 mensen in één of andere West-Vlaamse zaal te laten plaatsnemen.Om moedeloos ervan te worden, maar Willy en Sofie laten de schouders niet hangen en proberen in augustus toch een succesvol muzikaal spektakel op poten te zetten. Op het evenementenplein van CC De Kleine Beer in Beernem kan je een parasol aankopen voor vier, vijf, zes, zeven of acht personen (verplichte reservatie). In je eigen bubbel kan je dan genieten van een optreden. Wie komt er allemaal langs ? Op zondag 2 augustus staan Steve Tielens, Michael Lanzo en Filip D'haeze geprogrammeerd. Prijs : 15 euro per ticket. Op dinsdag 4 augustus komt Stan Van Samang langs met zijn programma 'Stan zingt'. Prijs : 20 euro per ticket. Op woensdag 5 augustus kan je genieten van de muziek van David Vandyck 'Akoestisch'. Toegang : 20 euro per ticket. Op woensdag 12 augustus staat Mama's Jasje 'Unplugged' op de affiche. Prijs : 20 euro per ticket. Eén dag later komt Gene Thomas langs met zijn akoestisch programma. Toegang : 18 euro per ticket. Op vrijdag 14 augustus kan je genieten van de muziek van Steve Tielens, Eveline Cannoot en Celine Hermans. Prijs : 15 euro per ticket. Op vrijdag 28 augustus wordt de reeks afgesloten met een optreden van Lindsay. Prijs : 12,5 euro per ticket. Naast de optredens kan je onder je eigen parasol genieten van de Summerbar met drinks en bites en dit tijdens de week van 16 tot 22 uur, op zondag van 13 tot 22 uur. (PADI)Tickets kan je vanaf maandag 13 juli om 14 uur bestellen op 0479 31 84 55 - www.concertevents.be.