"Vorig jaar was ik er al voor de vijfde keer bij in de Hasseltse Ethias Arena toen onze Ward voor 20.000 mensen draaide op 'I love the 90's'. En op nieuwjaar ben ik zelfs tot 2u30 gebleven op de Champagneparty in de Limburghal. Ik geniet er altijd enorm van om te zien hoe hij de mensen aan het dansen krijgt." Irma zag hoe het coronavirus keihard toesloeg in de agenda van DJ Ward en hoe hij net als vele collega DJ's voorlopig niet meer kan draaien. "Voor mij en zijn vader was het al van kindsbeen af duidelijk dat onze Ward iets met muziek zou gaan doen. Op jonge leeftijd kreeg hij van zijn vader zijn eerste discobar, nog in elkaar getimmerd met de hulp van zijn bompa en je zag meteen dat het hem lag. Voor onze Ward is deejayen echt 'zijn leven'. Erg om te zien dat de massa-evenementen werden geannuleerd en dat hij net zoals vele anderen zijn passie nu niet kan uitoefenen. De Mennefeesten in Ingelmunster. Ja, daar stond onze Ward vorig jaar en daar heeft hij nog lang over gesproken. Dat het zo'n tof optreden was met een warm onthaal en een enthousiast publiek. Ik kan me dat voorstellen, want naast de Limburgse gastvrijheid is er ook nog zoiets als de West-Vlaamse gezelligheid. Als hij er de volgende keer speelt ga ik proberen mee te komen", zegt Irma geëmotioneerd.

Tijdens de Mennefeesten 2019 in Ingelmunster trad DJ Ward op, maar daarvoor kwam hij ook naar de Mennehoek in Ingelmunster. Je bemerkt DJ Ward met grijse t-shirt aan., PADI
Tijdens de Mennefeesten 2019 in Ingelmunster trad DJ Ward op, maar daarvoor kwam hij ook naar de Mennehoek in Ingelmunster. Je bemerkt DJ Ward met grijse t-shirt aan. © PADI

"Da's mijn bomma", begint de Diepenbeekse dj het gesprek. "Ze is altijd bezorgd om anderen. Ongelofelijk hoe ze mij en ons allemaal steunt, want corona heeft het ons inderdaad niet gemakkelijk gemaakt. 'I Love The 90's The party in de Ethias Arena is weggevallen, net als Tomorrowland, heel veel dj-sets in West-Vlaanderen, enz. Jammer van de verloren tijd en euro's, maar gezondheid primeert en ik ben vooral blij dat we nog allemaal gezond zijn. Eergisteren hebben we in onze bubbel de 90ste verjaardag van de bomma gevierd. Dankzij het mooie weer konden we in haar tuin bijpraten bij een glaasje bubbels en Limburgse vlaai. In normale tijden ga ik wekelijks bij de bomma eten. Ik mis dat echt, de gesprekken en natuurlijk haar oerdegelijke en onnavolgbare 'dagelijkse kost', die zaken zijn goud waard. Jammer dat we elkaar niet kunnen kussen en knuffelen, maar ik ben al blij dat de fase van alleen maar wat aan het raam te mogen zwaaien, voorbij is (lacht)."

DJ Ward, bomma Irma Nulens en onze showbizzmedewerker tijdens I Love The 90's in Hasselt., PADI
DJ Ward, bomma Irma Nulens en onze showbizzmedewerker tijdens I Love The 90's in Hasselt. © PADI

Als geboren optimist hoopt DJ Ward op een snelle terugkeer achter de draaitafels. "Woensdag komt de veiligheidsraad opnieuw samen, met aandacht voor de horeca, het toerisme en hopelijk zeggen ze ook nog iets over de kleinere evenementen. We leven op hoop. Wie weet kan het volgende maand of moeten we inderdaad nog wachten op het najaar. Afwachten wat men beslist." Bomma Irma Nulens besluit enthousiast : "Zodra hij weer muziek speelt en het kan, kom ik kijken. Mijn kleinzoon terug zien draaien voor een massa volk, dat wil ik zeker opnieuw meemaken. Na mijn 90ste verjaardag vieren, is dat het volgende waar ik naar uitkijk, want ik ben en blijf zijn grootste fan." (PADI)

"Vorig jaar was ik er al voor de vijfde keer bij in de Hasseltse Ethias Arena toen onze Ward voor 20.000 mensen draaide op 'I love the 90's'. En op nieuwjaar ben ik zelfs tot 2u30 gebleven op de Champagneparty in de Limburghal. Ik geniet er altijd enorm van om te zien hoe hij de mensen aan het dansen krijgt." Irma zag hoe het coronavirus keihard toesloeg in de agenda van DJ Ward en hoe hij net als vele collega DJ's voorlopig niet meer kan draaien. "Voor mij en zijn vader was het al van kindsbeen af duidelijk dat onze Ward iets met muziek zou gaan doen. Op jonge leeftijd kreeg hij van zijn vader zijn eerste discobar, nog in elkaar getimmerd met de hulp van zijn bompa en je zag meteen dat het hem lag. Voor onze Ward is deejayen echt 'zijn leven'. Erg om te zien dat de massa-evenementen werden geannuleerd en dat hij net zoals vele anderen zijn passie nu niet kan uitoefenen. De Mennefeesten in Ingelmunster. Ja, daar stond onze Ward vorig jaar en daar heeft hij nog lang over gesproken. Dat het zo'n tof optreden was met een warm onthaal en een enthousiast publiek. Ik kan me dat voorstellen, want naast de Limburgse gastvrijheid is er ook nog zoiets als de West-Vlaamse gezelligheid. Als hij er de volgende keer speelt ga ik proberen mee te komen", zegt Irma geëmotioneerd."Da's mijn bomma", begint de Diepenbeekse dj het gesprek. "Ze is altijd bezorgd om anderen. Ongelofelijk hoe ze mij en ons allemaal steunt, want corona heeft het ons inderdaad niet gemakkelijk gemaakt. 'I Love The 90's The party in de Ethias Arena is weggevallen, net als Tomorrowland, heel veel dj-sets in West-Vlaanderen, enz. Jammer van de verloren tijd en euro's, maar gezondheid primeert en ik ben vooral blij dat we nog allemaal gezond zijn. Eergisteren hebben we in onze bubbel de 90ste verjaardag van de bomma gevierd. Dankzij het mooie weer konden we in haar tuin bijpraten bij een glaasje bubbels en Limburgse vlaai. In normale tijden ga ik wekelijks bij de bomma eten. Ik mis dat echt, de gesprekken en natuurlijk haar oerdegelijke en onnavolgbare 'dagelijkse kost', die zaken zijn goud waard. Jammer dat we elkaar niet kunnen kussen en knuffelen, maar ik ben al blij dat de fase van alleen maar wat aan het raam te mogen zwaaien, voorbij is (lacht)."Als geboren optimist hoopt DJ Ward op een snelle terugkeer achter de draaitafels. "Woensdag komt de veiligheidsraad opnieuw samen, met aandacht voor de horeca, het toerisme en hopelijk zeggen ze ook nog iets over de kleinere evenementen. We leven op hoop. Wie weet kan het volgende maand of moeten we inderdaad nog wachten op het najaar. Afwachten wat men beslist." Bomma Irma Nulens besluit enthousiast : "Zodra hij weer muziek speelt en het kan, kom ik kijken. Mijn kleinzoon terug zien draaien voor een massa volk, dat wil ik zeker opnieuw meemaken. Na mijn 90ste verjaardag vieren, is dat het volgende waar ik naar uitkijk, want ik ben en blijf zijn grootste fan." (PADI)