Vijf afhaaltips van Het Lekkere Westen
Het Lekkere Westen verzamelde meer dan 200 adressen waar je een heerlijk afhaalgerecht van een toprestaurant uit de streek kan bestellen. Wij geven al enkele tips om je op weg te helpen.
Restaurant Culinair uit Menen heeft zijn naam niet gestolen. Elk weekend kan je er zelf je menu samenstellen. Je kan starten met to share -aperitiefhapjes zoals oesters ‘creuse’, gevolgd door een starter zoals gefruite langoustinestaarten. Als hoofdgerecht kan je onder meer opteren voor gekonfijte eendenbil en afsluiten doe je met een bavarois of een kaasdegustatie. Chef Steven Dehaeze bereidt alles met veel liefde en zorg.
Restaurant Culinair, Dronckaertstraat 508 in Menen. Ontdek het huidige aanbod op www.facebook.com/culinair.
Het beste van de Westhoek
Terminus, Callicannesweg 16 in
Authentieke smaken
Chef Floris Pancoucke van het gelijknamige restaurant Floris in Brugge biedt ieder weekend de ‘Fijne lekkere Vlaamse keuken’ aan in afhaal (vier gerechten voor 48 euro). Een mix van vlees en lekkers uit de Noordzee in combinatie met lokale seizoensgroenten. Authentiek van smaak, modern van uitwerking. Elke keer weer het ontdekken waard. Afhalen kan op donderdagavond, vrijdag, zaterdag en zondag.
Floris, Gistelse Steenweg 520 in Brugge. Ontdek het aanbod van de week op
www.facebook.com/florisbrugge.
Bier in je bubbel
In het Oostendse bierrestaurant Heerlijk serveert chef Kevin Vandromme in takeaway enkele voorgerechten, zoals rundercarpaccio of plukbrood
Bierrestaurant Heerlijk, Nieuwpoortsesteenweg 893 in Oostende. Ontdek het actuele takeawayaanbod op www.heerlijkoostende.be.
Thuis of in je camper
Het Mortierken, Dorpweg 88 in Zuienkerke. Ontdek het aanbod op
www.tmortierken.be.
Ontdek alle adressen op www.hetlekkerewesten.be .
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier