Tijd voor lingerie

Hoelang is het geleden dat je een nieuwe beha hebt gekocht? Langer dan anderhalf jaar geleden? Dan is het hoog tijd om op lingeriejacht te gaan, want na 12 tot 18 maanden heeft je bustehouder zijn beste tijd gehad. De Lingerieweek, van 5 tot en met 10 maart bij de zelfstandige lingeriespeciaalzaken, is dan ook het ideale moment om een nieuw setje én een Think Pink-spaarvarkentje aan te schaffen. De opbrengst van dat spaarvarkentje gaat integraal naar het Share your care-fonds van Think Pink.

Klassieker in een vintagejasje

Tijd voor lingerie

Twintig jaar geleden, in 1998, creëerde Chantelle de Hedona, een naadloze beugelbeha die zorgt voor een mooie natuurlijke vorm. Een ondertussen iconisch model dat nog altijd immens populair is, en dus pakt Chantelle uit met een verjaardagsversie van de Hedona, met een nieuwe vintagesignatuur met monogram.

Romantische kant

Tijd voor lingerie

Dat lila een van de modekleuren van 2018 is, is ook Wacoal niet ontgaan. Het Japanse lingeriemerk pakt deze lente uit met een prachtige collectie met bloemenkant in de hoofdrol. Naast de lila-uitvoering kan je de lingerie ook in het al even trendy lavendel en in de meer traditionele lingeriekleuren krijgen.

Nadruk op comfort

Tijd voor lingerie

Anita neemt je deze zomer mee naar Cuba met de Havanna. De zachte kleur desert, het fijne gebloemde elastische kant aan het tussenstuk en de zijden en het sierlijke strikje tussen de cups geven deze comfortbeha onmiskenbaar een retrolook. Het comfort zelf komt dan weer van de exclusief voor Anita ontwikkelde schuimschalen, de elastische boord aan het decolleté en de armuitsnijding en de met zacht schuim gevoerde en microcharmeuse omhulde schouderbandjes. De naad- en beugelloze afwerking zorgt er bovendien voor dat de beha ook onder strakke bovenkleding onzichtbaar is.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.