Het ultieme succesrecept van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari: "Mijn volgers geven me veel inspiratie."
Redactie KW

1 januari ligt net achter ons, tijd om alle goede voornemens in de praktijk te brengen. Wie gezonder wil gaan leven, weet zich alvast gesteund door Sandra Bekkari. De West-Vlaamse televisiechef verklapt in haar nieuwste boek ‘Nooit meer diëten 4’ hoe je je goede voornemens kan waarmaken én volhouden.

Eten kan je gelukkig maken. Dat is het uitgangspunt van Nooit meer diëten 4, het nieuwste boek van voedingsexperte en televisiechef Sandra Bekkari. Daarin legt ze uit hoe een gezonde levensstijl van jou een positievere en gelukkigere persoon maakt. “Wat je eet, heeft invloed op je mentale welzijn. Omgekeerd zorgt positiviteit er ook voor dat je de omschakeling naar een gezond eet- en beweegpatroon gemakkelijker maakt. Dit boek vertelt hoe je die goede voornemens waarmaakt én volhoudt met behulp van tips uit de praktijk. Je zal je beter voelen dan ooit tevoren”, maakt Sandra zich sterk.

“Je mag zeker nog genieten van frietjes of een dessert”

In Nooit meer diëten 4 geeft de voedingsexperte en televisiechef niet alleen tips, maar verklapt ze ook heel wat receptjes voor de hele familie. “Voor dit boek heb ik 60 verschillende recepten geselecteerd. Waar ik de inspiratie blijf halen? Als je zo intens met een thema bezig bent, word je vanzelf creatiever. Zo heb ik voor dit boek nog meer leren combineren in de keuken. Daarnaast haal ik ook veel inspiratie uit mijn volgers, die hun bevinden onder meer op Facebook delen. Het boek ligt sinds vorige vrijdag in de winkel, en nog diezelfde avond gingen sommige van mijn lezers al aan de slag met de nieuwe recepten”, aldus Sandra, die deze keer ook haar ultieme succesrecept verklapt.

“Mensen vragen me af en toe of ik ook wel eens durf te zondigen. Natuurlijk! Het is niet omdat je ervoor kiest om gezond en bewust om te gaan met voeding dat je geen pak frieten of een dessert meer mag eten. Ik vind het net heel belangrijk dat je dat wel nog doet, dat je geniet en dat je je achteraf vooral niet schuldig voelt. Veel mensen denken dat ze gefaald hebben als ze eens een dessertje eten. Je kan en mag perfect genieten van een bakje frieten, maar kies dan een volgende keer voor een gezonder alternatief. De balans moet gewoon goed zitten”, besluit Sandra.

‘Nooit meer diëten 4’, uitgeverij Borgerhoff & Lamberigts, 208 blz., 24,95 euro.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.