https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Willy Sommers en dochter Annemie doen veel kijkers van ‘Liefde voor Muziek’ naar hun zakdoek grijpen

Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Hét verhaal en hét lied ‘Nog Zoveel Mooier’ van Willy Sommers en dochter Annemie tijdens de vtm-aflevering van ‘Liefde voor Muziek’ met Emma Bale zorgde er niet alleen voor dat Emma, Willy en ook andere artiesten het even moeilijk kregen, emotioneel werden en méér dan één traantje moesten wegpinken, maar ook in menig huiskamer werd er naar een zakdoek gegrepen om de tranen te verwijderen.

Tijdens deze aflevering gaf Emma haar songs uit handen. Met vooral Willy Sommers was er een bijzondere klik. Ze wisselden niet enkel nummers uit met elkaar, maar ook persoonlijke verhalen. Willy ontdekte daarbij heel wat raakvlakken, die hem op ideeën brachten voor zijn versie van Emma’s nummer. Hij zorgde voor een verrassing van formaat en ging voor het eerst in duet met zijn dochter Annemie. Tijdens het maken van een worteltaart deelde Emma haar levensverhaal met Willy. “Ik heb niet de makkelijkste jeugd gehad. Mijn ouders zijn gescheiden toen ik vijf jaar was en het was een mega vechtscheiding. Als kind wou ik één thuis hebben en ik ben uiteindelijk bij mijn mama blijven wonen. Ik heb mijn papa zes jaar niet gezien.” En dat roept meteen herinneringen op bij Willy: “Ik heb mijn oudste dochter Annemie ook 18 jaar niet gezien. Een relatie met haar mama was geen optie. We hebben dus ervoor gekozen dat ik de financiële kant voor mijn rekening zou nemen en zij de opvoeding.”

Beide artiesten willen vanaf nu vooral vooruitkijken en de jaren zo veel mogelijk inhalen. En die positiviteit zet Willy meteen om in een verrassing voor Emma: “Ik heb een primeur! Ik ga voor het eerst, samen met mijn dochter Annemie, een liedje zingen. Het nummer gaat over mijn levensverhaal met haar samen. We hebben nu een band opgebouwd die onafscheidelijk is geworden.” Willy en Annemie brachten hun versie met de titel ‘Nog Zoveel Mooier’ op de melodie van ‘All I Want’. De intieme song ging bij de andere artiesten recht naar het hart. En in menig huiskamer volgde hetzelfde tafereel. Niet enkel mama’s, maar ook hier en daar een papa had een zakdoek nodig. Willy en Annemie raakten niet alleen de andere artiesten bij ‘Liefde voor Muziek’, maar ook heel wat tv-kijkers. (PADI)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.