Theaterstuk ‘Calendar Girls’ strikt als topcast zeven bekende actrices én één bekende man

De cast. © PADI/OBI
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Ann Van den Broeck, Sandrine André, Greet Rouffaer, Katrien De Becker, Katja Retsin, Veerle Malsschaert, Mieke Bouve én Johan Terryn in regie van Katelijne Verbeke zijn vanaf 21 april te zien in Theater Elckerlyc in Antwerpen in ‘Calendar Girls’. Dit is een topcast én dat beseft ook het Vlaamse productiehuis Backstage Producties van James Cooke, Bob Jennes, Dirk Van Vooren (uit Brugge) en Nico Warrinnier (uit Brugge). Velen herinneren zich nog de succesvolle film met o.a. actrice Helen Mirren in 2003.

De cast van het legendarische én op ware gebeurtenissen gebaseerde theaterstuk ‘Calendar Girls’ is bekend gemaakt bij Mooy in Antwerpen: Ann Van den Broeck, Sandrine André, Greet Rouffaer, Katrien De Becker, Katja Retsin, Veerle Malschaert, Mieke Bouve en Johan Terryn. Regisseur Katelijne Verbeke kijkt al uit naar de samenwerking: “Met dit team mag ik in het theater een prachtig, menselijk en bijzonder herkenbaar verhaal vertellen. Met een lach en een traan.

De cast.
De cast. © PADI/OBI

Net zoals in de film, wordt er ook in het theater een kalender gerealiseerd. Backstage Producties schenkt de opbrengst van deze kalender aan Stichting Tegen Kanker. “We kennen allemaal wel iemand die getroffen werd door deze ziekte. Ongeveer 1 op de 3 mannen en 1 op de 4 vrouwen krijgen kanker voor hun 75ste, men verwacht dat die aantallen de komende jaren nog steeds stijgen, onder meer door de vergrijzing. Reden te meer dat sensibilisering over kanker en kankeronderzoek, zoals gesteund door verenigingen als Stichting Tegen Kanker, hoog op de agenda moeten blijven staan. “, motiveert producent James Cooke deze keuze. (PADI)

Vanaf vrijdag 21 april tot en met zondag 14 mei. Info en tickets: www.backstage-producties.be.

Greet Rouffaer
Greet Rouffaer © PADI/OBI

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.