Proximus Pop-Up Arena heet Clouseau welkom én opent op 2 juli zomerbar Ipanema

Koen en Kris alias Clouseau.© PADI/Daniël
Koen en Kris alias Clouseau.© PADI/Daniël
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Het aftellen naar de opening van de Proximus Pop-Up Arena op vrijdag 2 juli gaat verder. Ook de programmering draait op volle toeren. Zo werd deze week Clouseau aangekondigd. Net als de officiële opening van zomerbar Ipanema op vrijdag 2 juli. Het Schlagerfestival Zomereditie voegt op haar beurt een extra show toe op 16 juli.

Op de plaats waar de Proximus Pop-Up Arena zich bevindt, opent op vrijdag 2 juli zomerbar Ipanema de deuren. Het zomerse concept van de Hasseltse discotheek Versuz staat garant voor de leukste zomerdagen in een zuiderse setting. Op een boogscheut van de kustlijn van Middelkerke genieten bezoekers gezellig van heerlijke cocktails met de juiste zomervibes. ’s Avonds kan men in een zalige setting aperitieven met zwoele rythms op de achtergrond. Er zijn trouwens voldoende lockers om strandlakens en -tassen veilig op te bergen tijdens een bezoek aan de zomerbar. De Ipanema Beach Club is elke dag geopend, behalve wanneer het regent. Ready, Set, Summer!

Op muziek en ambiance staan geen grenzen. Het succes van Het Schlagerfestival in Hasselt waait ook over naar onze Belgische kust. De zomereditie van het populaire festival voegt op vrijdag 16 juli een tweede (!) show toe in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. Op de affiche prijken net als op 17 juli Bart Kaëll, De Romeo’s, Gene Thomas, Kürt Rogiers, Lindsay, Matthias Lens, Steve Thielens, Swoop ,Willy Sommers en Yves Segers. Tickets zijn meteen beschikbaar.

Clouseau komt op vrijdag 20 augustus naar de Proximus Pop-Up Arena. Koen en Kris Wouters lieten weten er bijzonder veel zin in te hebben. Het concert is de officieuze aftrap van hun tournee naar aanleiding van het album ‘Tweesprong’ dat eind 2019 verscheen. De ticketverkoop start op maandag 14 juni om 10 uur. Tickets worden verkocht rekening houdend met de geldende voorschriften, waaronder die van sociale afstand (met één lege stoel tussen elke reservering). (PADI)

Alle informatie en updates zijn te vinden op www.proximuspopuparena.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.