Maureen, Koen Crucke, Helle Vanderheyden… zingen op kerstavond tijdens ‘The Christmas Show’

Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

Een goeie internetverbinding, meer heb je niet nodig om vanaf kerstavond te kunnen genieten van de uitgedoste 15-koppige liveband, een glamoureus showballet, de Kerstman én een unieke mix van musicalsterren en topartiesten: Maureen Vanherberghen, Ianthe Tavernier, Koen Van Impe, Koen Crucke, Mark Tijsmans, Nordin de Moor, Helle Vanderheyden en Laurenz Hoorelbeke brengen de grootste kerstklassiekers bij jou thuis.

“Het is eens wat anders : een kerstspektakel, alleen of met z’n allen vanuit je luie zetel. Mensen hebben meer dan ooit nood aan warmte en daar gaan wij voor zorgen. De setting, maar ook de combinatie van artiesten en songs versterkt het kerstgevoel. Vanaf kerstavond kan je op je eigen ritme en tempo kijken. Voor ons is het een uitdaging, maar wel eentje waar we met z’n allen echt naar uitkijken. Hier hebben we zoveel zin in !”, zegt Ianthe Tavernier enthousiast. Wordt het ‘Jingle Bells ’, ‘ Feliz Navidad’ of ‘ Have Yourself A Merry Little Christmas’ ? Dit jaar is het aan het publiek en hebben zij het mee voor het zeggen welke kerstklassiekers de artiesten zingen tijdens de derde, maar wel allereerste thuiseditie van ‘The Christmas Show’.

“Omdat het dit keer niet kan in het theater, streamen we de kerstmagie van ‘The Christmas Show’ tot in de huiskamers, waar iedereen kan meegenieten. Vanuit het voor de gelegenheid volledig in kerst gedecoreerde Deep Bridge hoofdkwartier, kan je een dik uur kijken naar de gezelligste kerstshow voor de hele familie. Trakteer jezelf of iemand anders. We hebben een leuke deelformule. Op die manier vier je kerst toch een beetje samen”, klinkt het bij Deep Bridge.

Vanaf 22 euro (excl. service fee) heb je al een e-ticket voor de Home Edition van ‘ The Christmas Show’ . Er is een e-ticket voor het hele gezin en er is een e-ticket dat je kan delen. Bedrijven kunnen de show zelfs personaliseren. De komende dagen worden nog nieuwe namen bekendgemaakt, maar ondertussen kan je reserveren en meestemmen op jouw favoriete Kerst Top 10. (PADI)

‘The Christmas Show – Home Edition’ gaat online op donderdag 24 december om 17 uur en is daarna de hele kerstvakantie on-demand te bekijken tot en met 7 januari. Meer info vind je op https://deepbridge.be/shows/the-christmas-show-live/

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier