Herbert Verhaeghe heeft al tien jaar zijn eigen talkshow bij MENT

Herbert in de studio van MENT TV in Mariakerke bij Gent.© PADI/Daniël
Herbert in de studio van MENT TV in Mariakerke bij Gent.© PADI/Daniël
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Herbert Verhaeghe uit Kuurne is niet alleen bekend als zanger, maar ook als presentator op Radio 2 én op MENT TV. Tien jaar lang presenteert Herbert al zijn eigen talkshow op zondag tussen 10 en 12 uur.

Honderden artiesten uit binnen- en buitenland passeerden in het programma van Herbert al de revue… nieuw talent, en gevestigde waarden (Jan Smit, Will Tura, Rob De Nijs, Peter Koelewijn, Corry Konings, Frans Bauer, Beatrice Egli, Belle Perez, Bart Peeters, Stef Bos, Twarres, Niels De Stadsbader, Dana Winner, André Hazes, wijlen Eddy Wally en wijlen Paul Severs, enz.). “In niet-covid-tijden presenteer ik ook de Vlaamse Top 10 aan de zijde van Lindsay. Vroeger heette het programma ‘Ment op Zondag’. Sinds we in de nieuwe studio opnemen is het ‘Herbert’. Het programma haalt mooie kijkcijfers”, glundert Herbert, die al tien jaar lang zorgt voor boeiende gesprekken, doorspekt met mooie clips. “Dat is het recept, al tien jaar lang”.

Zanger Herbert zit – ondanks corona – muzikaal toch niet stil. Op dinsdag 30 maart vierde hij zijn 47ste verjaardag. Hij gaf een verjaardagsconcert vanuit Kubox in Kuurne. Het concert werd gestreamd. “Ik werd begeleid door de New Bis Band. De choreografie was in handen van dansschool Dançar (Roeselare). Klank en licht werden verzorgd door SDL bv (Roeselare). MsoundPro stond in voor de camera’s. De reacties waren super. Voor de fans was dit een opkikker in barre tijden”, bekent Herbert, die ook sprak over de toekomst. “De show verschijnt nog in april op DVD, aangevuld met clips die nooit eerder op DVD zijn verschenen. Uiteraard zal mijn nieuwe single ‘Even alleen’ er ook op staan.” Herbert besloot onze babbel met de volgende woorden : “Hopelijk kunnen we snel weer de draad oppikken van het optreden. Want dat gemis is bijzonder groot. Zowel bij de fans, als bij mij. Maar… het komt goed. En dan gaan we weer voor de volle 100% er tegenaan.” (PADI)

‘Herbert’ bij MENT op zondag tussen 10 en 12 uur.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten