https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Dirk Van Vooren van Theater Elckerlyc: “We konden bijna 20 maanden onze passie niet uitoefenen”

Dirk Van Vooren - afkomstig uit Brugge - en Ingeborg, die in Brugge woont. © PADI/Daniël
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Dirk Van Vooren en Nico Warrinnier – beiden uit Brugge – zijn de bezielers van Theatertainment, die in de komende maanden in Theater Elckerlyc in Antwerpen die topproducties van eigen makelij voorstellen. Tijdens het persmoment was enkel Dirk Van Vooren aanwezig. “De belangrijkste, de knapste, de liefste, de mooiste… is hier”, lacht Dirk Van Vooren, waarna hij zich in de sofa neerzet en de aanwezigen toespreekt.

Je hebt veel goesting om erin te vliegen?

Dirk: “Dat is een understatement. We konden bijna 20 maanden onze passie niet uitvoeren. Voor creatieve mensen is dat eten en drinken tegelijkertijd. Je mist dat. Je mag er niet teveel over nadenken of je wordt ongelukkig. Ik denk dat veel mensen nu gelukkig zijn omdat ze terug het podium mogen betreden. We hebben een sterk programma uitgewerkt voor ons publiek. We noemen ons ‘Het plezantste theater van stad’, maar ik denk dat we ‘Het plezantste theater van Vlaanderen’ zijn. Ik denk dat we veel mensen blij gaan maken. Wij kunnen onze passie uitoefenen, samen met een publiek dat zich kan uitleven.”

Hoe hard heb jij het publiek gemist?

Dirk: “Ik denk dat dit een groots welkom zal zijn, wanneer wij terug op het podium zullen staan en het publiek kunnen toespreken. We willen het gevoel geven aan mensen dat ze zich hier thuis voelen. Wij voelen ons thuis. Dat is onze boodschap van onze seizoenbrochure: “Welkom thuis!”. Inderdaad, welkom hier terug voor het publiek, de acteurs en actrices, de producenten, de crew, iedereen die meewerkt… Iedereen zal zich veilig én vooral thuis voelen.” (PADI)

‘Winterrevue – Made in Belgium’ vanaf vrijdag 3 december tot en met zondag 16 januari – ‘Après Ski’ vanaf vrijdag 22 april tot en met zondag 15 mei – ‘Jan Van Dyke – De show van m’n leven’ vanaf vrijdag 20 mei tot en met zaterdag 11 juni. Locatie: Theater Elckerlyc, Frankrijklei 85 in Antwerpen. Info en tickets: www.elckerlyc.be of 070 691 002 (max. 0,30 euro/minuut)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.