Crystal Lynn brengt ‘Voor altijd en voor één dag’ uit

Crystal Lynn heeft een stem als een klok.© PADI/Daniël
Crystal Lynn heeft een stem als een klok.© PADI/Daniël
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Een Filipijnse roots, talenknobbel, een helder klinkende stem én in het dagelijkse leven HR- recruiter, dàt is Crystal Lynn uit Oudenaarde. De zangeres bracht haar nieuwe single ‘Voor altijd en voor één dag’ uit.

Crystal Lynn heeft alles in huis om te schitteren op de Vlaamse podia : klassiek, jazz, pop, schlager , chanson… Zij voelt zich als een vis in het water en zwemt naadloos tussen de verschillende genres. Karaoke was een try-out voor ‘het podiumgevoel’ en al snel werd voor haar de microfoon en het publiek een vertrouwd aanvoelen. Willen en kunnen zingen is een begin, de juiste mensen op het goede moment weten te combineren is geen kunst maar eerder een toevalstreffer. Happy Feniks Records uit Izegem herontdekte de verborgen ster in Crystal Lynn en gaf Artsoundstudios de opdracht om een song speciaal voor haar te creëren. Jean Pierre Kerkhofs componeerde en Wendy D’Joos schreef de tekst van ‘Voor altijd en één dag’.

Crystal Lynn heeft een nieuwe single.© PADI/Daniël
Crystal Lynn heeft een nieuwe single.© PADI/Daniël

Plots is hij daar, 1 glimp, 1 vonk, 1 fonkel, het is genoeg om je hart in vuur en vlam te zetten voor net die persoon waarvan je weet dat je hem een leven lang aan je zijde wilt. Bij deze swingende song hoort uiteraard een videoclip. De clip werd met dank aan de Stad Kortrijk opgenomen door Fokus media uit Zwevegem. (PADI)

‘Voor altijd en voor één dag’ is verkrijgbaar op alle digitale platformen en is te bekijken via YouTube. Info bij Happy Feniks Records, 0471 77 76 27.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.