Christoff, Evi Hanssen, Ann Van den Broeck, Goele De Raedt… schitteren in de Home Edition van ‘The Christmas Show’

Christoff is ook van de partij.© PADI/Jens
Christoff is ook van de partij.© PADI/Jens
Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

Het grootste kerstfeest vind je dit jaar bij je thuis, dankzij de Home Edition van ‘The Christmas Show ’. De Kerstman laat zich omringen door een 15-koppige liveband, een uitgebreid showballet én een pak artiesten die de grootste kerstklassiekers brengen. Je hoeft niet tot ‘MAMMA MIA!’ te wachten om Evi Hanssen nog eens te horen zingen, want zij is van de partij, net als haar collega’s Ilse La Monaca, Michiel De Meyer én Ann Van den Broeck. En er is nog meer goed nieuws, want Goele De Raedt en Christoff vervolledigen de line-up.

Met deze toevoegingen en eerdere aankondigingen van Maureen Vanherberghen, Ianthe Tavernier, Koen Van Impe, Koen Crucke, Mark Tijsmans, Nordin de Moor, Helle Vanderheyden en Laurenz Hoorelbeke is er nu al grote belangstelling. “Het voorbije weekend is de ticketverkoop sterk gestart. Naast de individuele- en gezinstickets is er een nieuwe, opvallende trend dat mensen deze unieke beleving als cadeau schenken. Ook bij de bedrijven komen ze in aanmerking als relatiegeschenk. Het grote voordeel is dat je op je eigen tempo kan kijken. De stream loopt vanaf kerstavond 17 uur en is on-demand tot 7 januari beschikbaar”, klinkt het bij Deep Bridge.

Volgend jaar schitteren Evi Hanssen, Ilse La Monaca, Michiel De Meyer en Ann Van den Broeck opnieuw in de musical ‘MAMMA MIA!’, maar ondertussen werkt het kwartet mee aan de Home Edition van ‘The Christmas Show’. “Het ABBA-repertoire is voor binnen een paar maanden, nu is het tijd voor kerstklassiekers. We hebben allemaal onze voorkeur van wat we zouden kunnen zingen, maar het publiek heeft dit keer het laatste woord, dus we zijn heel benieuwd wat we met de uitgebreide liveband straks gaan zingen. We hebben er in alle geval nu al veel zin in”, klinkt het in koor.

Normaal was hij nu met het kinder- en jongerenkoor Scaletta bezig aan een uitgebreide kersttournee door Vlaanderen, maar die plannen zijn door de huidige maatregelen doorgeschoven naar volgend jaar, waardoor Christoff opnieuw de handen vrij heeft om mee te werken aan de thuiseditie van ‘The Christmas Show’. “Vorig jaar was ik in de Lotto Arena van de partij en heb ik met volle teugen genoten van de band, het decor, mijn collega-artiesten, het publiek en de totale kerstverpakking. Die unieke sfeer gaan we dit jaar doorstralen naar de huiskamers. Een stabiele internetverbinding volstaat, waardoor het makkelijk wordt om straks mee te genieten van het kerstspektakel.”(PADI)

Tickets voor de eerste Home Edition van ‘The Christmas Show’ heb je vanaf 22 euro (exclusief reservatie). Er zijn individuele- en gezinstickets beschikbaar. Je kan e-tickets ook schenken en bedrijven hebben de mogelijkheid

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier