Hawaiian Poké Bowl opent nieuwe vestiging op Grote Markt in Roeselare: “Op vraag van de inwoners”

CEO Mattijs Hermans wil met Hawaiian in Roeselare een vast adres worden. © Stefaan Beel
Maxim Bille
Maxim Bille Webredacteur KW

Zin in fastfood, maar toch nood aan een gezond alternatief? Dan is er goed nieuws voor de Roeselaarse fans van een poké bowl. Hawaiian opende namelijk een nieuwe vestiging op de Grote Markt, de 41ste al in België. Vanaf vandaag, woensdag, kan je er terecht om ter plaatse een poké bowl te eten, je bowl als take-away mee te nemen of om er één te bestellen voor thuislevering.

Een poké bowl is een traditioneel Hawaïaans gerecht dat al goed ingeburgerd is bij ons. Hawaiian, de Belgische pokérestaurantketen, telt ondertussen al veertig restaurants in ons land. Vandaag, woensdag, staat de teller op 41. Hawaiian opende namelijk een eerste vestiging in Roeselare, op de Grote Markt.

Op de eerste dag was het alvast tot buiten aanschuiven voor een poké bowl.
Op de eerste dag was het alvast tot buiten aanschuiven voor een poké bowl. © BR

“Roeselare stond al langer op onze lijst van steden waar we het liefst naar zouden uitbreiden”, vertelt Mattijs Hermans, CEO van Hawaiian. “We kregen al lange tijd enorm veel vragen van klanten die in Roeselare wonen, maar naar andere steden moesten gaan voor hun Hawaiian bowl. Het was enkel wachten op de juiste locatie, die we met dit pand op de Grote Markt perfect hebben gevonden. We hebben alvast hoge verwachtingen voor deze vestiging. Andere steden in de buurt zoals Kortrijk en Brugge hebben Hawaiian ook super warm onthaald en we zijn daar nu een vast adres geworden. In Roeselare willen we dit ook worden.”

Vakantie

Het nieuwe restaurant van Hawaiian zal er niet alleen een ruim aanbod aan poké bowls aanbieden, ze willen ook een levendige sfeer en uitnodigende omgeving zijn om te genieten van lekker en gezond eten. “Door het intern designen van onze unieke interieurstijl zorgen we ervoor dat een bezoek aan ons restaurant voelt als een vakantie van 20 minuten. Niet enkel is de poké bowl het nationale gerecht van Hawaii, ook de rest van de elementen die je ziet en hoort doen je denken aan een tropische bestemming”, besluit Mattijs Hermans enthousiast.

Hawaiian op de Grote Markt in Roeselare is elke dag open van 11 tot 22 uur. Meer info op www.hawaiianpokebowl.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier