De 31-jarige Baugnies zal in 2019 al aan zijn zesde seizoen bij Wanty-Groupe Gobert beginnen. Na een zware valpartij in de GP Wallonie in 2017 keerde hij in 2018 terug op het hoogste niveau. Hij toonde zich met een lange aanval in Luik-Bastenaken-Luik en schreef de GP Stad Zottegem en de Internationale Wielertrofee Oetingen op zijn naam. Ook triomfeerde de Oost-Vlaming in de kermiskoersen in Melle en Ninove.

"Ik hoop in 2019 mijn prestaties van afgelopen seizoen te evenaren", verklaarde Baugnies. "Normaal begint mijn beste periode in de maand mei, dan hoop ik weer enkele keren raak te schieten. Al was ik vorig jaar ook al uitstekend in Luik-Bastenaken-Luik. Of ik nog een keer de Vlaamse klassiekers wil rijden? Daar doe ik op dit moment geen uitspraak over. De renners die zich op dat moment in de beste conditie bevinden, verdienen naar mijn mening de selectie."

Vanspeybrouck, ook 31, maakt sinds 2017 deel uit van de procontinentale ploeg. Afgelopen jaar liet hij zich opmerken in de Ronde van Noorwegen en Ronde van Duitsland.

"Toch heb ik het gevoel dat ik mijn potentieel nog niet ten volle heb getoond bij Wanty-Groupe Gobert", reageert de West-Vlaming. "Elke keer als ik echt op dreef kwam, kreeg ik te kampen met pech. Mijn ware kunnen tonen wordt dan ook mijn hoofddoel komend seizoen. Ik hoop opnieuw in het voorjaar te schitteren. Gent-Wevelgem is een wedstrijd die ik aanstip. Daar ligt een parcours op mijn maat uitgetekend."

(Belga)

De 31-jarige Baugnies zal in 2019 al aan zijn zesde seizoen bij Wanty-Groupe Gobert beginnen. Na een zware valpartij in de GP Wallonie in 2017 keerde hij in 2018 terug op het hoogste niveau. Hij toonde zich met een lange aanval in Luik-Bastenaken-Luik en schreef de GP Stad Zottegem en de Internationale Wielertrofee Oetingen op zijn naam. Ook triomfeerde de Oost-Vlaming in de kermiskoersen in Melle en Ninove."Ik hoop in 2019 mijn prestaties van afgelopen seizoen te evenaren", verklaarde Baugnies. "Normaal begint mijn beste periode in de maand mei, dan hoop ik weer enkele keren raak te schieten. Al was ik vorig jaar ook al uitstekend in Luik-Bastenaken-Luik. Of ik nog een keer de Vlaamse klassiekers wil rijden? Daar doe ik op dit moment geen uitspraak over. De renners die zich op dat moment in de beste conditie bevinden, verdienen naar mijn mening de selectie."Vanspeybrouck, ook 31, maakt sinds 2017 deel uit van de procontinentale ploeg. Afgelopen jaar liet hij zich opmerken in de Ronde van Noorwegen en Ronde van Duitsland."Toch heb ik het gevoel dat ik mijn potentieel nog niet ten volle heb getoond bij Wanty-Groupe Gobert", reageert de West-Vlaming. "Elke keer als ik echt op dreef kwam, kreeg ik te kampen met pech. Mijn ware kunnen tonen wordt dan ook mijn hoofddoel komend seizoen. Ik hoop opnieuw in het voorjaar te schitteren. Gent-Wevelgem is een wedstrijd die ik aanstip. Daar ligt een parcours op mijn maat uitgetekend."(Belga)