Zes wedstrijden: vier zeges en twee tweede plaatsen. Eli Iserbyt is dé man van het prille cross-seizoen. "Ik ben zeer blij met die eerste zege bij de profs in de Superprestige", stak hij van wal voor de camera van Play Sports. "Vandaag was het hier heel lastig crossen, de omloop lag er zwaar bij en ik maakte ook iets te veel foutjes toen ik een paar keer wou versnellen. Dit was een parcours waar een foutje snel is gemaakt."

Iserbyt had een taaie klant aan Quinten Hermans. "Hij maakte het me niet gemakkelijk vandaag", gaf hij toe. "Vooral op de rechte stukken reed hij heel snel. En toen Toon terugkwam in het slot wist ik dat ik zeker iets moest proberen op het eind. Maar dan had Toon plots stukken en bleven we nog met twee over. Quinten reed hard, maar ik wist dat er een paar plaatsen waren op het parcours waar ik kon kon demarreren en het verschil maken. Dat deed ik in dat bochtje en het was dan zaak om geen fouten meer te maken. Gelukkig lukte mij dat en pak ik de zege. Dit is echt genieten. Ik had gepiekt naar deze periode, wilde goed zijn en ben gewoon blij met elke zege. Ik had niet gedacht dat ik zo hoog kon scoren, maar ik rijd zonder stress en blijkbaar gaat me dat goed af."

(BELGA)

Zes wedstrijden: vier zeges en twee tweede plaatsen. Eli Iserbyt is dé man van het prille cross-seizoen. "Ik ben zeer blij met die eerste zege bij de profs in de Superprestige", stak hij van wal voor de camera van Play Sports. "Vandaag was het hier heel lastig crossen, de omloop lag er zwaar bij en ik maakte ook iets te veel foutjes toen ik een paar keer wou versnellen. Dit was een parcours waar een foutje snel is gemaakt."Iserbyt had een taaie klant aan Quinten Hermans. "Hij maakte het me niet gemakkelijk vandaag", gaf hij toe. "Vooral op de rechte stukken reed hij heel snel. En toen Toon terugkwam in het slot wist ik dat ik zeker iets moest proberen op het eind. Maar dan had Toon plots stukken en bleven we nog met twee over. Quinten reed hard, maar ik wist dat er een paar plaatsen waren op het parcours waar ik kon kon demarreren en het verschil maken. Dat deed ik in dat bochtje en het was dan zaak om geen fouten meer te maken. Gelukkig lukte mij dat en pak ik de zege. Dit is echt genieten. Ik had gepiekt naar deze periode, wilde goed zijn en ben gewoon blij met elke zege. Ik had niet gedacht dat ik zo hoog kon scoren, maar ik rijd zonder stress en blijkbaar gaat me dat goed af."(BELGA)