Optima Lendelede boekt spannende zege tegen Kapellen

Optima Lendelede had zaterdag een belle nodig om Kapellen te kloppen. In de vijfde set won de thuisploeg met 15-11.

Optima Lendelede had in de heenwedstrijd gemakkelijk met 0-3 gewonnen bij Kapellen en dat waren de tegenstanders nog niet vergeten. Ze kwamen supergemotiveerd naar West-Vlaanderen afgezakt. Het publiek zag een mooie wedstrijd tussen twee ploegen die volop gingen voor de overwinning. Kapellen begon het best aan de wedstrijd en haalde de eerste set binnen met 23-25. Daarna nam de thuisploeg over en met 25-22 en 25-11 knokte het zich terug in de match. De vierde set was opnieuw voor de bezoekers met 24-26 en dus moest een belle uitwijzen wie de winnaar was. Optima presteerde het en hield de zege thuis met 15-11.