Roeselare Knack Roeselare met openingswinst bij Gent

Knack Roeselare moest in de openingswedstrijd van deze nieuwe competitie een set toestaan bij Gent. Knack opende moeizaam met 24-26, verdubbelde gemakkelijk 16-25 maar moest dan de 25-21 aansluitingsset toestaan. De vierde beurt kon Knack met 18-25 de volle wedstrijdwinst meepakken.

Roeselare Negende Supercup voor Knack Roeselare

Knack heeft zich in SC Lange Munte in Kortrijk verzekerd van de 9e Supercup uit de clubgeschiedenis. De jongens van coach Vanmedegael klopten Maaseik met duidelijke 0-3-cijfers: 24-26, 23-25 en 18-25.

Na jarenlang dispuut roken Volley Belgium en de volleyballiga de vredespijp

Het was allesbehalve peis en vree de voorbije jaren tussen de Belgische volleybalfederatie en de nationale volleyballiga. Verschillende discussies in die periode zorgden voor donkere wolken boven het volleymilieu. Tijdens de zomerstop hebben beide partijen intensief en constructief onderhandeld wat geleid heeft tot een nieuw convenant tussen de federatie en de liga.

Roeselare Knack-coach Steven Vanmedegael wil van Supercup propagandamatch maken

Redactie KW

Knack Volley Roeselare start zondag in Kortrijk met de Supercup tegen Maaseik aan het nieuw volleybalseizoen, het 38ste op rij in de hoogste Belgische volleybalklasse. Steven Vanmedegael gaat voor de vier nationale finales: de Supercup, de League Trophy, die het zelf organiseert rond de jaarwisseling, de Belgische beker en de titelfinale.

Roeselare Knack Roeselare in vier sets voorbij Frankfurt in tweede oefenmatch

Woensdagnamiddag was Frankfurt weer de sparringpartner van Knack Roeselare in een tweede oefenpartij. Omdat bij Frankfurt Van Rekom ziek in het hotel achterbleef wrong Knack-speler Mathijs Desmet zich in die trui en werkte de oefenpartij af met de bezoekers. Hij liet zich een paar keer opmerken, zowel aan de service als de afwerking.

Roeselare Knack Roeselare zet Frankfurt met 3-1 opzij in oefenduel

In een aangename oefenpartij, doorspekt met spektakelrijke wedstrijdfases, zette Knack Roeselare United Volley Frankfurt, dat het jongste seizoen nog een Champions League-opponent was, met 3-1 opzij. Bijna tweehonderd supporters beleefden deze oefenpot mee.

Roeselare Knack Roeselare wint 3-1 van Decospan Menen

In een best aardige oefenpot, bijgewoond door nogal wat volleybalsupporters van beide kanten, won Knack de eerste drie sets in de 'Hel van Mjende' ten nadele van het new-look-Decospan Menen.

Roeselare Jeroen Meus verwent volleyballers van Knack Roeselare

De afscheidnemende spelers Ruben Van Hirtum en Stijn Dejonckheere hadden nog een verrassing in petto voor hun ploeggenoten en lieten de bekendste televisie-kok van het land naar Schiervelde komen met zijn programma Dagelijkse Zomerkost. Hoe dat verliep, is vanavond te bekijken op Eén.

Roeselare Knack Volley Roeselare haalt Canadees Van Doorn

Roeselare versterkt zich met de Canadese middenman Daniel Jansen Van Doorn. Dat heeft het team uit de EuroMillions Volley League donderdag laten weten. De 29-jarige Van Doorn ondertekent een overeenkomst van een jaar.

Roeselare Arno Van de Velde trekt naar Zuid-Franse Sète

Het gerucht deed al een tijdje de ronde maar nu is het nieuws officieel: Arno Van de Velde (23) speelt volgend seizoen bij Sète, de Franse club uit de Pro A. Dat heeft zijn nieuwe ploeg maandagavond zelf bekend gemaakt op een persconferentie.