Club Brugge stelt met Zwitserse international Ardon Jashari eerste zomertransfer voor

De 21-jarige Zwitser komt binnenkort over van FC Luzern en zette bij blauw-zwart zijn handtekening onder een contract tot medio 2028. © Belga

Club Brugge heeft woensdagmiddag met Ardon Jashari zijn allereerste zomertransfer vastgelegd. De 21-jarige Zwitser komt binnenkort over van FC Luzern en zette bij blauw-zwart zijn handtekening onder een contract tot medio 2028. Met de transfer zou een bedrag van zes miljoen euro gemoeid zijn.

Jashari doorliep ook de jeugdreeksen van de Zwitserse club en kwam in januari 2022 in de A-kern terecht. De verdedigende middenvelder speelde in totaal 93 wedstrijden in de hoofdmacht van Luzern, waarin hij negen keer scoorde en elf assists gaf. De jeugdinternational maakte in september 2022 ook zijn debuut voor de hoofdmacht van de Zwitserse nationale ploeg en kwam anderhalve maand later nog eens in actie tegen het Portugal van Cristiano Ronaldo.

FC Luzern staat op dit moment zevende in de Zwitserse Super League. Bij Club zal hij op het middenveld de concurrentie aangaan met Eder Balanta, Raphael Onyedika, Hugo Vetlesen en Casper Nielsen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier