Afgelopen seizoen was Meert onder meer TVJO en beloftencoach bij KSV Roeselare, de club die hij in onderling overleg verliet. Lang heeft Meert niet naar een andere invulling van zijn voetballoopbaan moeten zoeken, bij KSV Oudenaarde wordt hij hoofdtrainer.

De club tuimelde uit de eerste amateurklasse en trainer Stefan Leleu ruilt na elf jaar hoofdtrainerschap zijn functie voor die van sportief manager. Leleu was niet enkel nog ploeggenoot van Meert bij SVZW, maar ook nog zijn trainer bij KSV Oudenaarde.

KSV Oudenaarde speelt in een reeks met zeven West-Vlaamse teams. Stijn Meert, die nu in Ingelmunster woont, zal nog vaak in onze provincie komen met zijn nieuwe club.

Afgelopen seizoen was Meert onder meer TVJO en beloftencoach bij KSV Roeselare, de club die hij in onderling overleg verliet. Lang heeft Meert niet naar een andere invulling van zijn voetballoopbaan moeten zoeken, bij KSV Oudenaarde wordt hij hoofdtrainer.De club tuimelde uit de eerste amateurklasse en trainer Stefan Leleu ruilt na elf jaar hoofdtrainerschap zijn functie voor die van sportief manager. Leleu was niet enkel nog ploeggenoot van Meert bij SVZW, maar ook nog zijn trainer bij KSV Oudenaarde.KSV Oudenaarde speelt in een reeks met zeven West-Vlaamse teams. Stijn Meert, die nu in Ingelmunster woont, zal nog vaak in onze provincie komen met zijn nieuwe club.