Zulte Waregem incasseert late gelijkmaker Dender

De goal van Zinho Gano volstond niet voor de overwinning. © BELGA

Zulte Waregem heeft vrijdagavond op de vierde speeldag van de Challenger Pro League Dender niet kunnen verslaan. Beide teams scoorden een keer: 1-1.

Zinho Gano (37.) leek zich tot matchwinnaar te kronen met het enige doelpunt van de ontmoeting in de Elindus Arena, maar de bezoekers kwamen nog flink opzetten en dat resulteerde in de late gelijkmaker van Nicolas Rajsel (90.).

15-jarige scoort

Op hetzelfde moment hielden ook de U23 van RSC Anderlecht en Racing Genk elkaar met dezelfde score in bedwang: 1-1. Tristan Degreef (2.) opende al vroeg de score voor jong paars-wit met zijn eerste profgoal, de 15-jarige Konstantinos Karetsas (58.) zorgde voor een puntendeling. Hij werd zo ook de jongste doelpuntenmaker ooit in de Challenger Pro League.

Zulte Waregem voorlopig tweede

In de tussenstand van de op een na hoogste Belgische afdeling staat Zulte Waregem voorlopig tweede met 7 op 12. De Genkse jongelingen volgen op de derde plaats met een gelijk puntenaantal, terwijl Dender en de Anderlechtse U23 respectievelijk op de zevende en negende positie prijken met 5 en 4 eenheden.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier