KSV Roeselare meldt dat in onderling overleg beslist werd om het contract met de 26-jarige Damman te ontbinden. Hij had bij de West-Vlaamse club nog een contract tot de zomer van 2021. De Deerlijkenaar verdedigde de wit-zwarte kleuren sinds het seizoen 2013-2014 - niemand van de huidige selectie speelt langer op Schiervelde.

Dit seizoen beleefde Roeselare nog maar weinig voetbalplezier. De West-Vlamingen staan samen met Lommel onderaan de stand met acht punten, maar tellen wel een match minder dan de Limburgers.

(BELGA)

KSV Roeselare meldt dat in onderling overleg beslist werd om het contract met de 26-jarige Damman te ontbinden. Hij had bij de West-Vlaamse club nog een contract tot de zomer van 2021. De Deerlijkenaar verdedigde de wit-zwarte kleuren sinds het seizoen 2013-2014 - niemand van de huidige selectie speelt langer op Schiervelde. Dit seizoen beleefde Roeselare nog maar weinig voetbalplezier. De West-Vlamingen staan samen met Lommel onderaan de stand met acht punten, maar tellen wel een match minder dan de Limburgers.(BELGA)