Hij begon als speler bij de jeugd van SV Zulte Waregem, vervolgens trok hij naar KMSK Deinze om daarna jaren aan de slag te gaan als linkermiddenvelder bij de eerste ploeg van het vroegere FC Tielt. Hij verdiende zijn eerste strepen als trainer bij eerst de U6 en U15 van KSV Pittem, daarna had hij de U13 van KM Torhout onder handen en vervolgens de U15 en U21 van KFC Meulebeke.

De voorbije seizoenen fungeerde hij als T1 bij FC Aalbeke en KOG Stasegem. "De eerste contacten met Dentergem dateren nog maar van gisteren maandag, toen voorzitter Filip Demeyer in de namiddag mij contacteerde voor een afspraak. We kwamen er snel uit gisterenavond," zegt de nieuwe trainer.

(FB)

Hij begon als speler bij de jeugd van SV Zulte Waregem, vervolgens trok hij naar KMSK Deinze om daarna jaren aan de slag te gaan als linkermiddenvelder bij de eerste ploeg van het vroegere FC Tielt. Hij verdiende zijn eerste strepen als trainer bij eerst de U6 en U15 van KSV Pittem, daarna had hij de U13 van KM Torhout onder handen en vervolgens de U15 en U21 van KFC Meulebeke. De voorbije seizoenen fungeerde hij als T1 bij FC Aalbeke en KOG Stasegem. "De eerste contacten met Dentergem dateren nog maar van gisteren maandag, toen voorzitter Filip Demeyer in de namiddag mij contacteerde voor een afspraak. We kwamen er snel uit gisterenavond," zegt de nieuwe trainer.(FB)