De wedstrijden van dit weekend in de Jupiler Pro League, 1B en de Women's Superleague zullen achter gesloten deuren en zonder fans gespeeld worden. Ook alle jeugd- en amateurwedstrijden (ook futsal en minivoetbal) worden minstens tot en met 31 maart afgelast, net als de trainingen. Ook de internationale tornooien voor de nationale U17 en U19 gaan niet door. Dat meldt de Belgische voetbalbond RBFA.

Dit weekend stond ook de finale in 1B tussen OH Leuven en Beerschot op het programma, maar ook die werd uitgesteld. Voor die match en de bekerfinale tussen Club Brugge en Antwerp die op zondag 22 maart gepland stond, gaat de Voetbalbond op zoek naar een nieuwe datum.

De wedstrijden van dit weekend in de Jupiler Pro League, 1B en de Women's Superleague zullen achter gesloten deuren en zonder fans gespeeld worden. Ook alle jeugd- en amateurwedstrijden (ook futsal en minivoetbal) worden minstens tot en met 31 maart afgelast, net als de trainingen. Ook de internationale tornooien voor de nationale U17 en U19 gaan niet door. Dat meldt de Belgische voetbalbond RBFA.Dit weekend stond ook de finale in 1B tussen OH Leuven en Beerschot op het programma, maar ook die werd uitgesteld. Voor die match en de bekerfinale tussen Club Brugge en Antwerp die op zondag 22 maart gepland stond, gaat de Voetbalbond op zoek naar een nieuwe datum.