KVO-legende Tony Obi: “Koppige Conway speelde met het leven van onze geliefde club”

Tony Obi. (foto KVO)
Redactie KW

KVO-legende Tony Obi (59), voormalig speler en vandaag barman op KVO, reageert op Facebook op het failissement. “Dertig medewerkers, mezelf incluis, moeten nu op zoek naar nieuw werk. Ik kan gerust zeggen dat ik een droombaan had bij KVO: ontbijt serveren aan de eerste spelers met mijn uitstekende collega Joseph Ujam, werken op de wedstrijddagen in mijn kroeg,…”.

Obi bedankt bewindvoerder Werner Van Oosterwyck voor zijn inspanningen, maar heeft het ook over een pigheaded PC (de Amerikaanse hoofdaandeelhouder Paul Conway, red. )“die liever heeft dat zijn aandelen in de club waardeloos zijn, gewoon om het laatste woord te hebben. Het is zo triest om te spelen met het leven van onze geliefde club”, schrijft hij boos

Toch blijft Tony Obi erin geloven. “KVO is niet dood, we zullen vanaf nul moeten beginnen, maar ik weet zeker dat iedereen met een hart voor KVO weer zijn best zal doen om er een gelukkige familieclub te maken. Want dat is iets waar de Amerikanen geen idee van hebben: voor hen gaat allemaal om het geld. Investeer op een juiste manier met een langetermijnvisie, een goede structuur, een veelbelovend jongerensysteem en een intelligente transferpolitiek… Dan pas hebben we kans op slagen.”

Obi sluit af met een dankwoordje voor zijn collega’s: “Dank aan mijn geweldige collega’s bij KVO, ik hou van jullie allemaal. In juni ben ik met vakantie, maar ik hoop ondertussen nieuw werk te hebben gevonden om begin juli te kunnen starten.” (HH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier