KSKV Zwevezele verliest op Oudenaarde onverdiend met 3-2

Vincent Provoost kreeg al vroeg in de wedstrijd rood. © VDB

KSKV speelde een mindere eerste helft waarin het reeds na 3 minuten tegen een 1-0 achterstand aankeek.

De dertien minuten later was het de ongeluksminuut voor Zwevezele want Vincent Provoost verwerkte na een hoekschop de bal met de hand weg. Rood voor Provoost en strafschop. Die werd eerst gemist maar in de herneming was het toch raak. Zo werd het 2-0 en moest Zwevezele 77 minuten met 10 verder.

Zij gaven zich niet gewonnen en gingen vooral in de tweede helft nadrukkelijk op zoek naar de aansluitingstreffer. Met een pegel van Brian Marmitte kwam die er ook. Het betere spel kwam van Zwevezele maar de gelijkmaker volgde niet. Oudenaarde scoorde in de laatste minuut een derde en diep in blessuretijd kon KSKV nog scoren. Op basis van een heel goede tweede helft verdiende het wel een gelijkspel.

KSV Oudenaarde- KSKV Zwevezele A: 3-2.

(WD/ foto BVB)

KSKV Zwevezele A: Depaepe, Minne (46′ Emmaneel), Vande Velde, Vandendriessche, Bataille, Provoost, Verzele, De Rock (75′ De Smet), Marmitte, Coussement, Yagan (46′ Van Heuverzwyn).

Doelpunten: 3′ en 16′ Habbas 1-0 en 2-0, 54′ Marmitte 2-1, 90′ Vervaecke 3-1, 93′ Vande Velde 3-2.