Rik De Mil blijft aan boord bij Club Brugge: “Ik kan grote rol spelen in trainersstaf”

Rik De Mil , head coach of Club Brugge, pictured during the Jupiler Pro League season 2022 - 2023 match day 4 of Play-off 1 between Club Brugge KV and Royal Antwerp FC on May 21 , 2023 in Brugge, Belgium. (Photo by David Catry/Isosport) © Isosport
John Taillieu
John Taillieu Medewerker KW

Rik De Mil blijft ook volgend jaar aan boord bij Club Brugge. Er werd volop gespeculeerd over zijn toekomst maar uiteindelijk blijft hij zijn werkgever trouw.

De Mil is al sinds 2014 aan de slag bij Club Brugge. Zo had hij onder andere Club NXT onder zijn hoede en werd hij assistent bij Schreuder en Hoefkens. Na het ontslag van Parker begin maart werd De Mil T1 ad interim. Zijn succesvolle start, gepaard met een plaats bij de eerste vier in het klassement, deden De Mil dromen van een definitieve plaats als hoofdcoach. Over de vraag naar zijn toekomstplannen bij De Mil telkens vaag.

Bij trainersstaf

De aanstelling van Ronny Deila als hoofdcoach zorgde voor extra kopzorgen aangezien de Noorse trainer altijd zijn assistent Efrain Juarez meeneemt. “Na gesprekken met Bart, Vincent en de nieuwe coach Ronny Deila ben ik ervan overtuigd dat ik een belangrijke rol kan spelen in de trainersstaf voor volgend seizoen”, laat De Mil weten via de officiële site van Club Brugge.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier