KV Oostende start voorbereiding met 26 spelers

© (Foto PM)
Redactie KW

In een zonovergoten sportpark De Schorre is KV Oostende gestart met de voorbereiding op komend voetbalseizoen. 26 spelers tekenden present, waaronder nieuwkomer Sieben Dewaele en vier U21-spelers die doorstromen.

Langs de zijlijn aanschouwden hoofdcoach Yves Vanderhaeghe, assistent Gino Caen, fysiektrainer Korneel Deceuninck, video-analist Wesley Deschacht en keepertrainer Eberhard Trautner de troepen voor komend seizoen. 26 spelers tekenden present: doelmannen Hubert en Badu, verdedigers Tanghe, Capon, Medley, Wylin, Osifo, Duncan, Ndicka, Govaers en De Schepper, middenvelders Koziello, Dewaele, D’Haese, Boonen, Bätzner, Amade, Patoulidis, Sakamoto, Coninckx, Musayev en Albanese, en aanvallers Gueye, Atanga, Stiers en Berte.

Sieben Dewaele en Mickaël Biron, vorig jaar beiden aan Nancy verhuurd, starten hun voorbereiding aan de kust. Biron is evenwel nog afwezig, gezien hij nog interlands speelde met Martinique. Ook Rocha (Kaapverdië) en Ambrose (Guadeloupe) sluiten later aan, net als de aan Luzern verhuurde Kvasina.

Met Musayev, Govaers, De Schepper en Coninckx sluiten vier beloften aan bij de A-kern. Schelfhout, D’Arpino en McGeehan zijn geblesseerd en hervatten op een later tijdstip de trainingen. (TVA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier